Muzičar iz legendarne grupe Duran Duran pati od NEIZLEČIVE bolesti: Napisao je veoma TUŽNO pismo fanovima

K.Ć. Vesti 06.11.2022 19:00 0

Endi Tejlor ima rak prostate u četvrtom stadijumu, kako su fanovi obavešteni u Kući slavnih rokenrola. Pismo odsutnog muzičara Durana Durana pročitao je njegov kolega iz benda Sajmon Le Bon

Muzičar iz legendarne grupe Duran Duran pati od NEIZLEČIVE bolesti: Napisao je veoma TUŽNO pismo fanovima

Profimedia

Prošle subote, Duran Duran je primljen u Rokenrol kuću slavnih (Rock & Roll Hall of Fame), a svečanosti je prisustvovala većina članova grupe. Nedostajao je Endi Tejlor , koji zbog zdravstvenih problema nije mogao da dođe u Majkrosoft teatar u Los Anđelesu. Umesto toga, predao je pismo svojim kolegama iz benda koji su ga pročitali sa bine. Tejlor je obavestio javnost da već nekoliko godina boluje od raka prostate .

Pismo gitariste Duran Durana pročitao je Sajmon Le Bon, vokal i tekstopisac benda. Endi Tejlor je napisao:

"Pre nešto više od četiri godine dijagnostikovan mi je metastatski rak prostate 4. faze . Mnoge porodice su iskusile sporo širenje ove bolesti. Dakle, ovo govorim iz perspektive porodičnog čoveka, ali sa dubokom poniznošću prema bendu i najvećim fanovima koje ova grupa može da ima.

Endi Tejlor je istakao da mu je donedavno dobro išlo zahvaljujući „veoma sofisticiranoj proceduri produženja života”, ali da mu je u poslednje vreme bilo gore. Međutim, on je naveo da njegovo trenutno zdravstveno stanje ne ugrožava njegov život . 

"Uprkos izuzetnim naporima mog tima, moram da budem iskren, i fizički i psihički, u pogledu pomeranja svojih granica. Zaista mi je žao i toliko sam razočaran što nisam uspeo da stignem . Ali da bude jasno - imam veru u budućnost, čak sam kupio i novu gitaru! Veoma sam ponosan na ova četiri brata. Oduševljen sam njihovom izdržljivošću i srećan sam što sam dobio ovu nagradu. Često sam sumnjao da će taj dan doći . Drago mi je da se to dogodilo!

Sadržaj pisma Endija Tejlora objavljen je i na zvaničnom sajtu Duran Duran benda . Iza kulisa gala, o zdravstvenom stanju gitariste govorio je Simon Le Bon, koji je istakao:

"Poražavajuće je da jednog člana naše porodice odavno nema. Iskreno volimo Endija, ali neću stajati ovde i plakati jer mislim da bi to bilo pogrešno, iako se tako osećam.

Endi Tejlor je bio gitarista benda od 1980-2006. Sa njima je lansirao hitove poput "Devojke na filmu", "Rio" ili "Hungri Like the Volf". 

Komentari (0)
Loading