Ovako izgleda buduća kraljica Belgije: Osvanule su nove fotografije PRELEPE 21-godišnje princeze Elizabete

K.Ć. Vesti 07.11.2022 09:53 0

Elizabeta (21) je buduća kraljica Belgije. Povodom njenog 21. rođendana, palata joj je izbacila najnoviju portretnu fotografiju. Mlada aristokrata na njoj izgleda lepo i elegantno!

Ovako izgleda buduća kraljica Belgije: Osvanule su nove fotografije PRELEPE 21-godišnje princeze Elizabete

Shutterstock

Elizabeta iz Belgije je najstarije dete kralja Filipa (62) i kraljice Matilde (42). Nakon što je njen deda Albert II (88) abdicirao 2013. u korist sina, postala je naslednica belgijskog prestola. Čovek je ovu odluku doneo zbog svojih poodmaklih godina (tada je imao 79 godina) i zdravlja. Zatim je objasnio da mu nisu davali da „obavlja svoje dužnosti kako je želeo”.

U utorak, 25. oktobra, belgijska princeza je napunila 21 godinu. Palata je ovom prilikom objavila njene najnovije fotografije. Njihov autor je fotograf Bas Bogaerts - portretista kraljevske porodice.

Na prvoj fotografiji buduća kraljica sedi na prozorskoj dasci sa otvorenim prozorom. Aristokrata izgleda skromno - baš kao i mnoge mlade žene njenih godina. Nosi svetle pantalone i bluzu sa tri četvrtine rukava i dekolteom koji otkriva ramena. Stajling je upotpunila velikim zlatnim minđušama, raspuštenom kosom i snažno podvučenim očima.

 

 

Ko je Elizabeta, buduća kraljica Belgije? Njen idol je Elizabeta II iz Velike Britanije

Princeza Elizabeta je rođena 25. oktobra 2001. godine kao ćerka kralja Filipa i kraljice Matilde. Ima troje braće i sestara - Gabrijela (rođenog 2003), Emanuela (2005) i Eleonoru (2008).

 

 

Ovaj 21-godišnjak trenutno studira istoriju i političke nauke na Univerzitetu u Oksfordu. Na univerzitet je ušla nakon što je završila jednogodišnji kurs društvenih i vojnih nauka na Kraljevskoj vojnoj akademiji i položila međunarodnu diplomu srednje škole.

Princeza je više puta predstavljala belgijsku kraljevsku porodicu. Na primer, u septembru ove godine, kada je Elizabeta II preminula, u Briselu se upisala u knjigu saučešća u ime svojih roditelja . Čak je britanskog monarha nazvala svojim „uzorom” i „izvorom inspiracije za mnoge od nas – mlade i stare”.

 

 

Komentari (0)
Loading