Naša dizajnerka se UDALA u netipičnoj URBANOJ venčanici: Jedan ZELENI detalj će vas ODUŠEVITI, ispiracija je za sve koji žele NESVAKIDAŠNJE venčanje!

Vesti 07.11.2022 11:53 0

U isto vreme je urbana i klasična venčanica sa kojom nema greške

Naša dizajnerka se UDALA u netipičnoj URBANOJ venčanici: Jedan ZELENI detalj će vas ODUŠEVITI, ispiracija je za sve koji žele NESVAKIDAŠNJE venčanje!

Printscreen/Instagram

Tijana Pavlov, dizajnerka i profesorka modnog dizajna u subotu se udala za svog partnera Sema u neobičnom stajlingu.

Ona je odabrala satensku venčanicu preko koje je nosila zeleni mantil interesantnog kroja, a na sve to je obula i lakovane crne čizme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli N A M I (@nami.reka)

 

Frizura nije bila stegnuta u kaličnoj punđi što je uobičajno za mlade, već je svoju kosu samo pustila da pada preko ramena. Šminka je isto bila u minimalnim količinama, a jedino što je došlo do izražaja jeste jarko crveni ruž.

U jednoj ruci je nosila buket belog cveća, dok je u drugoj imala malu šljokičasti torbicu.

Dok se izabranik  pojavio u elegantnom crnom sakou i sivim pantalonama.

Snimak ovog venčanja, na Instagramu je podelila njihova kuma, uz opis kako jedva čeka da se svi ponovo okupe na Tajlandu.

Tijana je u aprilu ove godine dospela u žižu javnosti zbog javnog kritikovanja pevačice Sare Jo na društvenim mrežama. Naime, dizajnerka je pevačici ustupila kostime za potrebe snimanja spota za pesmu Divlja, međutim Sara njen brend nije tagovala na društvenim mrežama, te joj je to Tijana zamerila, a onda samo dan kasnije, izgladile su odnose, te je dizajnerka povukla sa svojih društvenih mreža ono što je ranije o njoj pisala.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading