Drugarica joj DONIRALA bubreg, a Selena Gomez je ZABORAVILA na nju: Nekad je nazivala SESTROM, sad je se više i ne seća

Vesti 07.11.2022 15:10 0

Nekada nerazdvojne a sada posvađane

Drugarica  joj DONIRALA bubreg, a Selena Gomez je ZABORAVILA na nju: Nekad je nazivala SESTROM, sad je se više i ne seća

Printscreen/Instagram

Svi znamo da se Selena Gomez već godinama bori sa lupusom, koji joj pravi velike zdravstvene probleme. A koliko su ti problemi ozbiljni mnogi su tek shvatili kada joj je presađen novi bubreg.

Njena koleginica Raisa (34), ponudila da joj donira svoj bubreg i tako joj olakša celokupnu zdravstvenu situaciju. Drugarice su prošle težak proces transplantacije 2017.

 

 

- Svesna sam da su neki od mojih fanova primetili da ovog leta i nisam baš bila prisutna toliko u u javnosti i pitali su se zašto ne promovišem svoje nove pesme na koje sam jako ponosna. Saznala sam da moram na transplantaciju bubrega zbog lupusa i morala sam se oporavljam. Transplantacija je nešto što je bilo neophodno. Iskreno, drago mi je što mogu sa vama da podijelim moje putovanje zadnjih nekoliko meseci, to sam oduvek i želela.

Želim javno da se zahvalim mojoj porodici i neverovatnom timu doktora za sve što su učinili za mene pre i posle operacije. Ali nema pravih riječi kojima bih se zahvalila mojoj divnoj drugarici Franciji Raisi. Dala mi je jedinstveni poklon, donirala mi je bubreg. To je pravi blagoslov. Toliko te volim, sestro - napisala je Selena ispod objave, koja je raznežila sve!

Gomez je detaljno opisala svoje zdravstvene probleme u novom objavljenom dokumentarcu „My Mind & Me“, ali nije spomenula Raisu nijednom.

 

 

U nedavnom intervjuu za Rolling Stone, Gomez je navela Tejlor Svift kao svoju jedinu drugaricu u šoubiz industriji. Raisa je latino glumica sa nizom TV i filmskih uloga, pa svakako pripada industriji.

Fransija je prestala da prati Gomez na Instagramu nakon objavljivanja dokumentarca i toliko ju je iznervirala Selenina izjava o "jedinoj prijateljici“ da je prokomentarisala samo s jednom reči: „Zanimljivo“.

A u nedelju, Gomez je napisala komentar koji je šokirao sve.

- Žao mi je što nisam spomenula sve osobe koje poznajem - napisala je povodom primedbi da Fransije nema u dokumentarcu.

Veoma je čudno kako je zaboravila tu osobu, koja joj je ni manje ni više nego donirala bubreg?

Selena i Fransija su prijateljice više od deset godina i čak su se u prošlosti nazivale "sestrama“.

Samo godinu dana nakon transplantacije bubrega, govorilo se da su njih dve u svađi, jer je Fransija je imala problem sa Seleninim „nezdravim načinom života“ i njenim konzumiranjem alkohola nakon operacije. Pričalo se da su se pomirile 2021. godine, ali je jasno je da su još uvek u ratu.

 

 

Komentari (0)
Loading