Izgleda da su PONOVO zajedno: Jedan od najlepših holivudskih PAROVA uhvaćen u ZAGRLJAJU, kažu da planiraju još DECE

Vesti 09.11.2022 10:07 0

Izgleda da su Irina Šajk i Bredli Kuper rešili ljubavi da daju još jednu šansu.

Izgleda da su PONOVO zajedno: Jedan od najlepših holivudskih PAROVA uhvaćen u ZAGRLJAJU, kažu da planiraju još DECE

Profimedia

Pomirenje Bredlija Kupera i Irine Šajk već dugo se iščekuje. Manekenka i holivudski glumac rastali su se nakon četvorogodišnje ljubavi, a kako su detalje veze, pa čak i rođenja ćerke Lee de Sene 2017. godine, čuvali samo za sebe, tako su se razišli u tišini, bez teških reči. Ruskinja je tek nekoliko meseci kasnije progovorila o raskidu.

- Život bez njega je potpuno drugačiji. Ceo svet mi se okrenuo. Mislim da u svakoj dobroj vezi svako od nas daje svoje najbolje, ali i najgore – to je jednostavno u prirodi ljudskog bića. Dvoje sjajnih ljudi ponaosob, ne moraju skupa da budu sjajan par - rekla je Irina svojevremeno.

Ipak, čini se da je nekadašnji par rešio ljubavi da da još jednu šansu. Strani mediji prenose da glumac i manekenka žele da imaju još dece.

- Irina bi volela da njena ćerka ima brata ili sestru i Bredli nema ništa protiv te ideje - rekao je izbor blizak Irini i Bredliju za strane tabloide.

Iako se šuškalo da 47-godišnji Bredli izlazi s bliskom prijateljicom Hilari Klinton, Humom Abedin, izgleda da to nije potrajalo.

Inače, 36-godišnja Irina je bila u vezi s fudbalerom Kristijanom Ronaldom, a prošle godine su je nakratko povezivali s kontroverznim reperom Kanjeom Vestom nakon što se razveo od Kim Kardašijan.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading