Dadilje je plaćala preko 2000 evra, ali su BEŽALE iz njene KUĆE: Prva radila samo 7 dana, evo zbog čega su ostale napuštale dom Dženifer Lopez

Vesti 13.11.2022 21:30 1

Dženifer Lopez nije žalila novac da plati dadilje za svoje blizance, ali iz jednog razloga su sve davale otkaz

Dadilje je plaćala preko 2000 evra, ali su BEŽALE iz njene KUĆE: Prva radila samo 7 dana, evo zbog čega su ostale napuštale dom Dženifer Lopez

Printscreen/Instagram

 

Dženifer Lopez je majka blizanaca Maks i Eme koji danas imaju 12 godina. Pre više od 10 godina, kada su njena deca bila mala Dženifer je očajnički trebala pomoć dadilje, nudila je platu koja se samo može poželeti i nije bilo teško naći dadilju, ali bilo je teško opstati u tom poslu.

Dadilje su je često napuštale zbog velikih očekivanja koje je pevačica imala. Pričalo se da je plata koje je Dženifer davala dadiljama bila čak 2.250 dolara nedeljno, što je više od 2.000 evra, ali uprkos tome, nisu mogle da izdrže jer im je Lopezova davala previše posla.

Obično kada se angažuju dadilje za blizance, angažuje se po jedna za svako dete, ali je Dženifer očekivala da jedna dadilja brine o oba deteta i da radi po 16 sati dnevno, svih sedam dana u nedelji.

Priča se da je prva dadilja ostala samo sedam dana. Unajmili su drugu dadilju koja je bila sjajna, imala je divan odnos sa blizancima, ali nije mogla da izdrži dugo radno vreme bez stajanja i pauze. Nakon što je i ona dala otkaz, par je počeo da traži treću dadilju.

Džej Lo se nikada nije pozabavila ovim problemom, ostala je radoholičarka, a kasnije je i priznala da su joj to deca zamerila. Mališani su imala problem sa njenim stavom roditelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Kada je počela pandemija, Lopezova je usporila sa svojim obavezama. Odjednom je zajedno sa decom večerala i provodila vreme sa njima. Deca su joj na kraju i priznala zašto njihov odnos nije dobar, smetalo im je što im majka toliko radi i ne posvećuje vreme. To ju je i promenilo.

"Deca nas trebaju, moramo usporiti i moramo se povezati sa decom i ne želim propustiti njihovo odrastanje", rekla je Dženifer tada.

Komentari (1)
Loading
zora
14.11.2022 14:09

Radni dan od 16 sati kao u doba robova. Pametnica Lopez.