Našao SREĆU sa 16 godina MLAĐOM devojkom: Glumac proglašen za NAJZGODNIJEG muškarca PRVI put uhvaćen sa izabranicom

Vesti 11.11.2022 21:04 0

Kris Evans (41) ima novu ljubav u svom životu.

Našao SREĆU sa 16 godina MLAĐOM devojkom: Glumac proglašen za NAJZGODNIJEG muškarca PRVI put uhvaćen sa izabranicom

Profimedia

Naime, on je više od godinu dana u vezi sa portugalskom glumicom Albom Baptistom.

- Oni su zaljubljeni i Kris nikada nije bio srećniji. Njegova porodica i prijatelji je obožavaju - rekao je za People izvor blizak glumcu.

Alba (25) je glumila u filmu "Mrs. Harris Goes to Paris", a prošle godine je osvojila nagradu Shooting Star na Berlinskom filmskom festivalu. Ove nedelje, Evans je proglašen za najzgodnijeg muškarca na svetu 2022. godine.

 

 

- Moja mama će biti presrećna. Ona je ponosna na sve što radim, ali ovo je nešto čime se zaista može pohvaliti. Ovo je apsolutno nešto što želim: ženu, decu, izgradnju porodice. Kada čitate o većini najboljih umetnika, bilo da su glumci, slikari, pisci, većina njih priznaje da nisu najviše ponosi na posao koji su uradili, već na odnose; stvorili su porodice i ljubav koju su pronašli i podelili - rekao je on.

Kada je u pitanju njegov ljubavni život, dugo se šuškalo da je u vezi sa pevačicom Selenom Gomez. Američki mediji su ga 2020. povezali sa glumicom Lili Džejms nakon što su ih paparaci nekoliko puta fotografisali zajedno. Ali oni nikada nisu komentarisali ove nadove ili fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)

 

Evans je takođe godinu dana izlazio sa koleginicom Dženi Slejt. Pre nego što je počeo da se viđa sa Dženi, paparaci su ga fotografisali na večeri sa Lili Kolins, a navodno se viđao i sa svojom slavnom simpatijom, Sandrom Bulok, 2014. godine.

Od 2012. do 2014. bio je u vezi sa glumicom Minkom Keli, a 2011. Dajana Agron je navodno osvojila njegovo srce. Tu se 2007. našla i Kristina Riči, sa kojom je posle samo nekoliko meseci zabavljanja prošetao crvenim tepihom Met Gale. Ali ipak, glumčeva veza koja je itekako bila medijski ispraćena je ona sa Džesikom Bil. Bili su zajedno od 2001. do 2006. godine, čak su razmišljali i o braku. Daleke 2000. navodno se viđao sa Kejt Bosvort nakon što su se upoznali na snimanju filma „The Nevcomers“, ali su ta veza ostala samo „glasine“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)

 

Glumac o kome mnoge žene maštaju uspeo je ćak i da sruši internet 2020. godine. Na Instagramu je slučajno objavio svoje gole fotografije. Brzo je izbrisao objavu, ali fanovi su već napravili kopije i počeli da ih dele. Obožavateljke su bile oduševljeni. Kada su američki mediji pitali Krisa za komentar, on je to preokrenuo u šalu.

- Da li se nešto dogodilo ovog vikenda? Gledajte, bio je to zanimljiv vikend pun naučenih lekcija, mnogo poučnih trenutaka. Znate, ovakve stvari se dešavaju, to je neprijatno, ali morate se naviknuti na udarce. Reći ću da imam prilično fantastične fanove koji su me podržali i to je veoma, veoma lepo - objasnio je Evans.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading