Nakon što mu je Boldvin ubio ženu, oglasio se muž nastradale Haline sa POTRESNOM porukom, a nagađa se i krivac!

Vesti 24.10.2021 17:11 0

Metju Hačins je progovorio nakon tragične smrti svoje supruge. Halinu je ubio metak koji je ispalio Alek Boldvin. Glumac je bio uveren da je pištolj napunjen ćorcima

Nakon što mu je Boldvin ubio ženu, oglasio se muž nastradale Haline sa POTRESNOM porukom, a nagađa se i krivac!

Printscreen/Facebook

 

Halina Hačins je preminula na putu do bolnice od povreda. Metak je pogodio ženu u grudi, a nakon što je prošao kroz njeno telo, pogodio je rame reditelja Džoela Souze. Iza sebe je ostavila 9-godišnjeg sina. Njegov otac mu se zahvalio  putem društvenih mreža što ga je podržao u teškim trenucima.

Advokat iz Los Anđelesa podelio je nekoliko zajedničkih fotografija sa suprugom i njihovim detetom. „Nedostaješ nam“, napisao je. U posebnom postu na Fejsbuku dodao je koliko mu znači gest Halininih prijatelja i mentora na Američkom filmskom institutu koji su osnovali fond koji nosi njeno ime.

- Fond će joj odati počast i podržati žene koje teže karijeri u kinematografiji. Uvek ste se prema njoj odnosili sa poštovanjem kao prema članu svoje porodice - napisao je.

Halina Hačins i Alek Boldvin

- Nema reči da izrazim svoj šok i tugu zbog tragične nesreće u kojoj je poginula Halina Hačins, supruga, majka i naša prijateljica koja je veoma cenjena svuda. Radim sa policijom na istrazi kako bih pomogao da se otkrije kako se ova tragedija dogodila – ovo su reči Aleka Boldvina, koji je u kontaktu sa suprugom pokojne direktorke fotografije.

Strani mediji javljaju da su Hanu Gutijerez-Rid koja je bila zadužena za oružije i pomoćnik direktora Dejv Hols možda odgovorni za tragediju. 

Komentari (0)
Loading