Neke su priznale, a neke još kriju svoje NEVERSTVO: Četiri svetske ZVEZDE koje nisu ispoštovale BRAČNI ZAVET, među njima je i Madona!

Vesti 24.10.2021 18:17 0

Dženifer Lopez je varala Bona sa sadašnjim partnerom, Madona ne želi ni da priča o tome, a Kris Džener je otvoreno rekla da joj je u braku dosadno, pa malo hoće da "švrlja"

Neke su priznale, a neke još kriju svoje NEVERSTVO: Četiri svetske ZVEZDE koje nisu ispoštovale BRAČNI ZAVET, među njima je i Madona!

Printscreen/Youtube

 

Svi misle da su muškarci ti koji prvi prevare ili koji konstantno idu okolo u potrazi za novim plenom, ali ove žene su dokazale sve suprotno, nisu bile baš verne svojom partnerima.

Dženifer Lopez

Svetska lepotica Dženifer, kojoj se svi dive i svi bi želeli njenu lepotu, 2002. godine se razvela od Krisa Džuda, samo devet meseci nakon što su stali na ludi kamen. Svog bivšeh muža je brzo zaboravila i upustila se u romansu sa Benom Aflekom, a mnogi mediji su nagađali da je upravo on bio razlog predhodnog razvoda.

Meg Rajan

Glumica je negirala razlog njenog razvoda od Kenisa Kuaida, a spekulisalo se da je to bio Rasel Krov, gde je na kraju, kada više nije imala gde i priznala svoju aferu sa njim. 

- Rasel nije izazvao raspad mog braka. Pojavio se baš tada, ali nije bio ništa kriv. Na kraju sam povredila i njega. Nisam trebala biti u novoj vezi, jer za to nije bilo pravo vreme i zato sam ga ostavila - rekla je ranije glumica.

Madona

Za razloku od Meg, Madona svoje neverstvo nikada nije javno priznala, ipak se nagađa da je imala dve afere. Prva se smatra da je bila afera sa Džonom Kenedijem, dok je bila u braku sa Seanom Penom, a za drugu se smatra da je drugog supruga, reditelja Gaja Ritčija navodno prevarila sa Aleksom Rodrigezom, koji je poznati igrač bejzbola. Pričalo se kako ih je Aleksove žena uhvatila, našla je pismo u kojem ga je Madona nazivala svojom "srodnom dušom".

Pop kraljica glasine o preljubu uvek je negirala.

- Aleksu znam preko Gaja, koji nam je oboma menadžer. Ni na koji način nisam u romantičnoj vezi s njim. Nemam ništa s raspadom njegova braka niti s verom koju praktikuje - izjavila je Madonna ranije.

Kris Džener

Ona je najpoznatija majka na svetu. Na snimanju rijalitija pod nazivom 'Keeping Up with The Kardashians', majka je priznala da je njena veza sa Robertom Kardašijanom, koja je trajala do 1973. godine, nije baš počela na lep način. Tadašnji njen partner Cezar Sanudo je zatekao nju i Roberta u krevetu tokom vrele akcije.

- Imala sam dečka koji je uvek bio van grada. Dok je bio na putu, upoznala sam Roberta koji me je posetio jednog dana dok je Cezar bio van grada - priznala je Kris ranije. 

Robert i Kris bili su u vezi četiri godine pre venčanja 1978. godine, a navodno se Robert nije hteo oženiti s Kris sve dok nije bio siguran da je shvatila pravu vrednost novca. Kris je u braku postalo veoma dosadno,

- Imam četvero dece, a nisam živela život - rekla bi Kris suprugu.

Kasnije je počela da se viđa sa fudbalerom Todom Vatermanom kojeg je čak i javno predstavljala kao svog dečka. Robert ih je nekoliko puta zatekao u krevetu, čak ih je posmatrao dok su igrali tenis na porodičnom terenu. Kap koja je prelila čašu je bila kada ih je poslednji put zatekao u krevetu, onda je Todov auto izlupao bejzbol palicom, a Kris mu je rekla da beži koliko ga noge nose jer je možda imao i pušku.

 

Komentari (0)
Loading