Bred Pit u društvu RAZVEDENE ŽENE: Da li je ON glavni krivac za KRAH BRAKA poznate DIZAJNERKE?

Vesti 16.11.2022 09:50 0

Holivudskog zavodnika često viđamo u društvu lepih i atraktivnih žena, a ovog puta je uhvaćen sa dizajnerkom nakita Ines De Ramon

Bred Pit u  društvu RAZVEDENE ŽENE: Da li je ON glavni krivac za KRAH BRAKA poznate DIZAJNERKE?

Profimedia

Iako se šuškalo da se tajno viđa sa manekenkom Emili Ratajkovski (31), koja se zbog neverstva razvodi od filmskog producenta Sebastijana Ber-Meklarda (35), a sada je očito stavio tačku na nagađanja, sobzirom na to da je viđen u društvu nove lepotice.

Naime, prošle nedelje na koncertu Bon Voks-a u Los Anđelesu, Bred je primećen sa dizajnerkom nakita Ines De Ramon (29), bivšom suprugom Pola Veslija (40), zvezde serije "Vampirski dnevnici".

Bred Pit u  društvu RAZVEDENE ŽENE: Da li je ON glavni krivac za KRAH BRAKA poznate DIZAJNERKE?

Profimedia

 

Kako prenose američki mediji, par je došao zajedno na nastup oko 20 časova i pridružio se njegovim prijateljima, manekenki Sindi Kraford i njenom suprugu, a primećen je i glumac Šon Pen. Bred je bio u ležernoj odeći, farmerkama i prsluku, dok je Ines blistala u topu i crnim pantalonama.

Inače, dizajnerka nakita objavila je u septembru da se razvodi posle tri godine braka. „Odluka je zajednička i doneli smo je pre pet meseci“, objavili su u saopštenju za javnost. Ines ima 112.000 pratilaca na Instagramu, koji je privatan, a njen bivši muž je već viđen  sa manekenkom Natali Kukenburg.

 
Komentari (0)
Loading