Šakira ODBILA moćni Katar: Haos je nastao zbog SVEČANE ceremonije otvaranja Svetskog prvenstva u fudbalu

K.Ć. Vesti 17.11.2022 14:55 0

Šakira se predomislila i povlači se sa svečane ceremonije otvaranja Svetskog prvenstva u Kataru

šakira

Foto: AP

Zvezda, koja je bila žestoko kritikovana nakon što je prvobitno pristala na nastup, te je na kraju odlučila da se povuče, prenosi portal gsp.ro.

20. novembra održaće se otvaranje Svetskog prvenstva u fudbalu, na kojem je trebalo da nastupi Šakira, ali je pevačica odustala.

Nakon ceremonije počinje utakmica između reprezentacija Katara i Ekvadora.

Kolumbijska umetnica, koja je otvorila svetska prvenstva u Nemačkoj (2006), Južnoj Africi (2010) i Brazilu (2014), naišla je na žestoke kritike navijača nakon objavljivanja njenog nastupa u Kataru. 

"Rečeno mi je da Šakira neće nastupiti na ceremoniji otvaranja", rekla je novinarka Adrijana Doronsoro, a citira španska "Marka".

"Ona neće da peva. Poslaće izjavu u kojoj će obrazložiti svoju odluku", rekla je Sandra Aldaro.

Dua

Foto: AP

 

Zanimljivo, Dua Lipa, pevačica iz Velike Britanije, takođe je demantovala glasine da će nastupiti na ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva u Kataru. Ona je takođe iznela svoj razlog. Zvezda ne želi da ide u Katar zbog kršenja ljudskih prava u ovoj zemlji.

Dua Lipa nije prva umetnica koja je odbila da nastupi u Kataru. Rod Stjuart je odbila ponudu od preko milion dolara za koncert u ovoj zemlji. "Odbila sam. S obzirom na to šta se tamo dešavalo, ne bih se osećala dobro", rekla je britanska pevačica.

Komentari (0)
Loading