Čuvena Talija izgleda NIKAD BOLJE: Pojavila se u javnosti i ZASENILA sve u toaletama iz snova

Vesti 19.11.2022 12:42 0

Devedesetih godina svet je bio pod okupacijom latino-sapunica, a junaci popularnih telenovela važili su za veće zvezde od onih holivudskih.

Čuvena Talija izgleda NIKAD BOLJE: Pojavila se u javnosti i ZASENILA sve u toaletama iz snova

Printscreen/ Instagram

Sećamo se Kasandre, Ljovisne, Esmeralde, ali i Rosalinde. Naslovnu ulogu igrala je meksička glumica i pevačica Arijadna Talija Sodi Miranda ili jednostavno, Talija. Gde je danas i šta radi?

Talija, koja je letos proslavila 51. rođendan, smatra se jednom od najuticajnijih latinoameričkih umetnica. Predstavljali su je kao kraljicu latino popa, za šta je možda najzaslužniji njen suprug, čuveni producent Tomi Motola, bivši muž Maraje Keri, sa kojim je u braku od 2000. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

 

Nema sumnje da je globalni uticaj popularnih serija učinio svoje, ali njena prva ljubav ipak je muzika. Čak je za svoja dostignuća u toj umetnosti dobila zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Imala je i svoj modni brend, radio-emisiju, napisala je četiri knjige, počasni je ambasador Unicefa... Ima i dvoje dece, pa možemo da dodamo da je uspešna i na tom polju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

 

Talija se pre nekoliko dana pojavila na dodeli latino Gremi nagrada u Las Vegasu. Ako se pitate kako danas izgleda, a niste pratili njenu karijeru protekle dve decenije, možemo da vam kažemo da se nije mnogo promenila. Kao da smo „Rosalindu“ juče gledali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading