Ko je muž NAJLEPŠE žene na SVETU? Šuškalo se da se Margo i Tom RAZVODE, a ona je i dalje LUDO ZALJUBLJENA

Vesti 19.11.2022 18:10 0

Margo Robi je treći put ponela laskavu titulu najseksi žene sveta, prema magazinu Maxim, a mnogi se sada pitaju kako izgleda čovek kome je ova lepotica verna godinama

Margo Robi

Shutterstock

Margo Robi i njen suprug Tom Akerli zajedno su od 2014. godine

Margo Robi se gotovo u tajnosti udala za britanskog filmskog producenta Toma Akerlija 2016. godine. Par se prvi put upoznao 2013. na snimanju drame iz Drugog svetskog rata "Suite Francaise", gde je on bio pomoćnik reditelja, a ona je bila ispred kamere.

Počeli su da se zabavljaju već naredne godine, a venčali su se 2016. Bračni par sada radi zajedno, a 2014. su osnovali produkcijsku kompaniju sa prijateljima Džozi Meknamarom i Sofijom Ker. 


Pre nego što je počeo da radi iza scene na filmskim setovima, Akerli je počeo da se probija u industriji kao statista u prva tri dela filmova o Hariju Poteru, a mnogima je poznato da je Margo ogromna obožavateljka ovog  serijala. Ispričala je da je svoj 13. rođendan provela pijuckajući čaj i čitajući jedan od romana. U emisiji Grejama Nortona podelila je svoju "najsramotniju fotografiju".

„Pijem šolju čaja. U krevetu sam. Očigledno zaista uživam čitajući Harija Potera“, rekla je Margo o fotografiji. Glumica je takođe govorila o učešću njenog muža u filmovima tokom pojavljivanja u istoimenoj emisiji 2020. "Moj muž je u filmovima o Hariju Poteru. Znam, mislila sam: "Da si mi ranije rekao da bismo se odmah venčali'", našalila se Robi. „Ali on je bio statista kada je bio mali — bio je jedan od statista iz ekipe Sliterina kada je Drako gurnuo neku decu s puta. On gura mog muža s puta“


Nisu se uputili na medeni mesec nakon venčanja. Novopečeni par je odmah krenuo da radi na filmu  "Ja, Tonja". „Snimali smo ovaj film umesto našeg medenog meseca. Bilo je trenutaka kada smo sedeli u automobilu parkiranom u Atlanti na hladnoći i bili u fazonu: "Trebalo bi da budemo na plaži upravo sada. Trebalo bi da budemo na medenom mesecu. Šta radimo?! "Pratili smo naš san", objasnila je Margo.

Uprkos tome što je dobila bezbroj nominacija za nagrade i mnoštvo pohvala kritičara, australijska glumica se i dalje s vremena na vreme i dalje sumnja u sebe i obraća se svom mužu zbog problema sa samopouydanjem. „Uvek sam nervozna da počnem bilo kakav posao. Imam potpunu krizu i mislim: "O moj Bože, nisam ni dobra u glumi i ne mogu ovo da radim" rekla je ona za Dejli Miror 2021 godine, a prenosi časopis People. „Svaki put kada radim film, okrenem se ka svom mužu i kažem: "Mislim da ne mogu ovo da uradim". On kaže nešto poput: "Radi ovo svaki put. Bićeš dobro", ističe Robi i naglašava da joj je on najveća podrška.


Margo Robi je inače planetarnu popularnost stekla nakon što je izašao film Vuk sa Vol strita, u kojem je tumačila glavnu žensku ulogu pored čuvenog Leonarda Dikaprija. 

 

Nakon toga se jedno veče pojavila u javnosti bez venčanog prstena i odmah su krenule glasine o razvodu. Margo se na tračeve nikada nije obazirala, a jasno se vidi da je i dalje ludo zaljubljena u Toma.

Komentari (0)
Loading