"OVO JE OČAJNO NE MOGU VIŠE" Andrija uspešno "maltretira" svoju partnerku, glumac umire od smeha, a o Aleksandrim reakcijama se priča!

Najžena Vesti 26.10.2021 14:25 0

Glumački par Aleksandra Tomić i Andrija Milošević čekaju prvo dete, a Andrija svoju trudnu devojku ponovo "smara" vicevima

"OVO JE OČAJNO NE MOGU VIŠE" Andrija uspešno "maltretira" svoju partnerku, glumac umire od smeha, a o Aleksandrim reakcijama se priča!

Printscreen/Instagram

- Ovo je očajno! Očajno, ne mogu više - kazala je Aleksandra nakon što je Andrija ispričao vic, dok se on zbog istog davio od smeha.

- Njoj je očajan Dragan. A meni je mnogo zabavno i taj njen šokirani pogled... - poručio je Milošević uz snimak.

 

 

- Ona je meni hit, te njene face", "Andrija, unakazi ovu ženu", "Aleksandrina reakcija je neprocenljiva", "Ne diraj trudnicu, ima čmičak da ti izađe", "Vratiće mu ona sve to sa kamatom", "Žena je kraljica", "Prešao igricu, šou od čoveka", "Pobeže ti žena! - neki su od komentara.

 

Popularni glumac i njegova izanranica Aleksandra su jednostavno neodoljivi, posebno što svaki od ovih snimaka "pokupi" veliki broj lajkova i obavezno gomilu komentara. 

Andrija u svom maniru svaki put prekine Aleksandru kako bi joj ispričao po koji vic, a uglavnom naiđe na "neverovanje" usled "gluposti" koju izgovori na jedan krajnje šarmantan i duhovit način. 

 

Epilog svakog snimka je fantastičan osmeh samog glumca, a ako na to dodate iskrenu reakciju njegove partnerke zabava svakako neće izostati. 

 

 

Podsetimo, Andrija i Aleksandra čekaju prvo dete, a glumac ne krije da je presrećan što će uskoro postati otac.

Komentari (0)
Loading