"Ima OSMEH kao DŽOKER": Supruga Elvisa Prislija NEPREPOZNATLJIVA nakon brojnih estetskih zahvata

K.Ć. Vesti 21.11.2022 14:51 0

Prisila Prisli danas ima 77 godina, iako to nikad ne biste rekli

"Ima OSMEH kao DŽOKER": Supruga Elvisa Prislija NEPREPOZNATLJIVA nakon brojnih estetskih zahvata

Profimedia

Žena burnog života, bivša supruga preminulog kralja roka Elvisa Prislija i majka pevačice Lise Meri Prisli svakim svojim pojavljivanjem u javnosti privlači veliku pažnju, a mnoge iznenađuje njen mladolik izgled, iako je svima potpuno jasno da to nije rezultat majke prirode jer niko ne stari baš tako.

Prisila je imala svega 14 godina kada je srela Elvisa, dok je on bio 10 godina stariji. Par se venčao 1967. godine, a sledeće godine su dobili ćerku Lisu Meri. Razveli su se 1973. godine. Muzičar je preminuo 1977. godine, a imao je samo 42 godine.

Ipak, mnogi tvrde da ga brak nije sprečavao da bude s drugim ženama, a posebno vrlo mladim devojkama koje su nevine. Također, u knjizi "Elvis Presley: A Southern Life" autor Džoel Vilijams tvrdi da Elvis nije imao samopouzdanja u krevetu, pa su mnoge ljubavnice rekle da je na tom polju precenjen.

Muzičar je svoju vilu u Palm Springsu pretvorio u "Plejbojevu vilu" u kojoj je često organizovao golišave žurke na bazenu, a njegova supruga Prisila nikada nije bila pozvana. Jedan od njegovih bivših saradnika je otkrio da su Elvisa zvali "kraljem predigre" jer su mu dodiri i osećanja koja su prethodila se*su bilia važnija od samog čina.

EPA

 

- On i Prisila su se često igrali doktora i pacijenta, kao što su dovodili i druge devojke u spavaću sobu - otkrio je Lamar Fik, koji je s Elvisom živeo u nekoliko vila.

- Elvis je bio vrlo vešt u udvaranju. Kada je to hteo, mogao je bilo kojoj devojci da stvori iluziju da je ona za njega jedina na svetu, pa čak iako je bila u publici - piše dalje na stranicama knjige.

- Bio je jako sladak i savršeno se ljubio, ali u krevetu nije bio pastuv kakav sam očekivala da će biti. Nije mogao da bude prirodan zbog svih droga koje je uzimao - poverila se glumica Sibil Šepard, koja je neko vreme imala aferu s njim. Nakon što mu je 1968. godine rođena ćerka Lisa Meri, Elvis više nije hteo da spava sa svojom suprugom ni po koju cenu.

EPA

 

- Menjao je ženu za ženom, baš kao što je menjao lekara za lekarom da mu prepišu razne tablete. U tom haosu nije stigao da se preispita gde greši, kako da preuzme kontrolu nad svojim životom - jednom prilikom je otkrila novinarka Alana Neš, koja je napisala knjigu.

Komentari (0)
Loading