Sin NAJZGODNIJEG fudbalera na SVETU nosi titulu "NESPOSOBNOG SINA": Bruklin je pokazao novi TALENAT, internet se već usijao, a uvrede samo pljušte

Vesti 22.11.2022 08:53 0

Iako ga stalno prozivaju i zadirkuju, Bruklin Bekam, sin proslavljenog fudbalera Dejvida Bekama i Viktorije Bekam, ne odustaje od pokušaja da se maksimalno promoviše

Sin NAJZGODNIJEG fudbalera na SVETU nosi titulu "NESPOSOBNOG SINA": Bruklin je pokazao novi TALENAT, internet se već usijao, a uvrede samo pljušte

Printscreen/Youtube

Čini se da Bruklin pokušava da "nađe" sebe, kao i mnogi drugi mladi ljudi, ali kako je stalno pod budnim okom javnosti, mnogi su se složili da se njegov poslovni put pretvorio u komediju.

Za one koji nisu upoznati, 23-godišnji Bruklin je zaradio nelaskavu titulu "nesposobnog sina" nakon što je pokušao da se bavi različitim poslovima, a sve se to neslavno završilo. Tako je pokušao da bude fotograf, kuvar i model, a sada je stigla nova "karijera".

Brukllin je sada rešio da nas počasti novim spotom u jednom engleskom pabu u Los Anđelesu, a ovoga puta je odlučio da podeli savete kako se prave poznati kokteli. Bekam je najavio da će praviti svoja dva omiljena pića, džin tonik i martini.

„Volim da eksperimentišem, volim da pokušavam da napravim nova pića, neke nove recepte, znate da sam malo lud u kuhinji. Ranije sam voleo da idem u pab sa prijateljima, ali sada sam oženjen i prijatelji mi dolaze i spremam im večeru i koktele", rekao je.

Sin NAJZGODNIJEG fudbalera na SVETU nosi titulu

Printscreen/Youtube

 

Međutim, ovoga puta se nije proslavio niti pokazao originalnost. Naime, koristio je uobičajene sastojke poput nane, limete, ruzmarina i krastavca, kao i džin i tonik. Nikoga nije impresionirao, pa je ubrzo „ispljuvan” na društvenim mrežama.

"Ovo je potpuni nedostatak talenta", "Hej Brukline, molim te daj mi svoj recept za pravljenje ovog leda, izgleda fantastično", "Ovaj čovek postaje parodija", "Najbolji primer kako biti beskoristan kada su ti mama i tata banka", "Još uvek nisam uspeo da shvatim da li je Bruklin Bekam trolovao nas ili smo mi njega", nizali su se komentari.


Izgleda da ljudi sada sa nestrpljenjem očekuju da Bruklin izabere novi posao kako bi ga napali ili ismejali, a istina je i da im je za to delimično dao povod.
Komentari (0)
Loading