"U šoku sam, TATU mi je uzela ista BOLEST": Gvinet Paltrou se suočava sa BOLEŠĆU majke od koje joj je preminio i OTAC

Vesti 22.11.2022 15:12 0

Glumica Blajt Dener, majka oskarovke Gvinet Paltrou, ima rak usta, a nedavno je otkriveno da se bori sa njim već četiri godine

gvinet

Tanjug/Ap

Gvinet Paltrou je jedna od najpopularnijih glumica, a njena sudbina je v. Naime, ona potiče iz poznate glumačko-producentske porodice, jer su joj i majka i otac deo holivudske istorije.

Blit Dener je majka prelepe Gvinet, a poznata je i kao glumica, dok joj je otac, Brus Paltrou bio poznati televizijski producent i reditelj. Tragično, Brus je preminuo od raka usta, koji je metastazirao i na kraju ga ubio 2002.

Ali da stvar bude gora, istorija se sada ponavlja jer je Blit takođe otkrila da je imala isti oblik raka.


Glumica je tako otkrila da je trenutno u remisiji, odnosno u stanju oporavka od karcinoma usta ili oralne šupljine, i da se sa bolešću navodno bori već nekoliko godina. To je znala njena porodica, ali ne i javnost, pa je ova vest šokirala fanove. „Svi danas imamo iskustva sa rakom, bilo direktno ili indirektno, ali je neobično da par dobije isti oblik raka“, prokomentarisala je 79-godišnja Blit za People. „Kada sam saznala od koje vrste raka bolujem, zapitala sam se da li je moj Brus usamljen u raju, pa sada hitno traži moje društvo“, rekla je ona.


Glumici je bolest dijagnostikovana 2018. godine dok je snimala i radila u Londonu, a sve je počelo sa nesvesticom i stalnim zaboravljanjem stvari. Kada je otišla kod neurologa, otkriveno je da ima rak usne šupljine koji se proširio na predeo vrata, gde je takođe pronađena maligna kvržica – tačno tamo gde je imao Brus. Sada se oseća bolje i kaže da je srećna što je živa, a njena borba za oporavak najviše je pogodila njenu decu.

 

Njena 50-godišnja ćerka Gvinet Paltrou rekla je da je "apsolutno šokirana, bilo je užasno". Jezivo je koliko me je to podsetilo na situaciju sa tatom, isto je bilo..." Na sreću, čini se da je stanje za sada pod kontrolom, a posle dve velike operacije, tretmana alternativne istočne medicine i jedne runde hemoterapije, Blit se oseća bolje.

Komentari (0)
Loading