Prozvale su ga "BOŽANSKIM VIKINGOM": Nakon prvog meča na Svetskom prvenstvu, žene su POLUDELE za njim, a na kolena je bacio i ovu PRELEPU glumicu

K.Ć. Vesti 24.11.2022 16:45 0

Bilo je to 16. juna 2018. Reprezentacija Islanda je igrala protiv Argentine u svojoj prvoj utakmici na Svetskom prvenstvu. U 63. minutu na terenu je izašao Rurik Gislason. Nekoliko trenutaka kasnije, internet je bio u plamenu

Prozvale su ga "BOŽANSKIM VIKINGOM": Nakon prvog meča na Svetskom prvenstvu, žene su POLUDELE za njim, a na kolena je bacio i ovu PRELEPU glumicu

EPA

Mnoge žene su poludele za fudbalerom hipnotičnog pogleda. Šta je danas sa Islanđaninom, koji je pre četiri godine bio najveći „kolač” Svetskog prvenstva?

Navijači koji su pratili Svetsko prvenstvo u Rusiji sigurno će pamtiti meč između Islanda i Argentine. Bio je to prvi meč Islanda na Svetskom prvenstvu. Posle ovog meča, koji je završen nerešenim rezultatom 1:1, interesovanje za islandske igrače je značajno poraslo. Jednog posebno - Rurik Gislason.

Gislason se pojavio na terenu u 63. minutu meča. Mnoge dame su odmah primetile lepotu Islanđanina. Među njima je bila i poznata brazilska glumica Gabriela Lopes. "Kako možeš biti tako lep?" – napisala je na jednoj od društvenih mreža, gde je u to vreme imala 2 miliona pratilaca. Tada je njenim stopama krenula argentinska glumica Gimena Akardi.

Popularnost Rurika Gislasona počela je brzo da raste. Kada se te večeri vratio u svlačionicu, po običaju je posegnuo za telefonom. Kada je bacio pogled na ekran i video mnogo obaveštenja, pomislio je „da li sam uradio nešto pogrešno?“. Pre turnira, profil fudbalera na Instagramu pratilo je 30.000. korisnika. 24 sata posle meča protiv Argentine bilo je preko 270.000, a nekoliko dana kasnije sportistu je pratilo preko milion ljudi. Haštag #sekirurik je takođe bio popularan na mreži. Prvobitno ga je kao šalu kreirao kolega islandski fudbaler Kari Arnason. Kasnije, pod ovom oznakom, mogli ste pronaći zapise žena koje su se divile Gislasonovoj lepoti.

Mnogi su govorili za Gislasona kao najzgodnijeg fudbalera Svetskog prvenstva 2018. Zvali su ga i "božanski Viking". Kada se ispostavilo da se njegov tim oprašta od turnira, navijači su se rastužili. Svetsko prvenstvo je bilo neverovatno iskustvo“, napisao je Islanđanin na društvenim mrežama.

Da je njegova popularnost porasla, uverio se tokom boravka u Majamiju u leto 2018. U SAD ga je stalno neko pitao za fotografiju. Posle Svetskog prvenstva, fudbaler je dobio mnogo poruka, uglavnom od žena iz Južne Amerike. „Većina žena koje mi pišu su Argentinke i Brazilke koje me bombarduju. Za sada sam, međutim, samac – uveravao je u jesen 2018. U porukama nije nedostajalo bračnih ponuda. Gislason je takođe dobijao prilično čudne zahteve, neke žene su pisale da žele da imaju decu sa njim i pitale ga da im da svoju spermu.

U aprilu 2021. godine, u intervjuu za heidelberg24.de, Islanđanin je upitan kako se seća uzbuđenja oko sebe tokom Svetskog prvenstva 2018.

- Ne bih rekao da je promenilo mene ili moj život, ali mi je dalo mnogo novih prilika, na čemu sam zaista zahvalan - rekao je on.

U 2020. Rurik Gislason je imao veoma težak period. U aprilu mu je majka umrla od leukemije. Islanđanin je u intervjuima isticao da mu je ona bila najvažnija osoba u životu. Nakon njene smrti, objavio je izuzetno dirljiv post na Instagramu.

- Moja voljena majka, sa kojom sam imao tako poseban odnos, koju sam toliko voleo i divio joj se, preminula je u 66. godini. Nestvarno je da moram da pišem ove reči o svojoj majci koja je prerano napustila ovaj svet. Kratka borba sa rakom. Tuga je velika i mnoga srca su razbijena na hiljade komada. Ona je bila svet za mene i našu porodicu. (...) Najveća inspiracija u mom životu bila je moja majka. Dala mi je ljubav, brigu, toplinu i dobro me vaspitala. (...) - napisao je.

- Čudno je znati da tvoje mame neće biti sledeće nedelje. Zajedno smo planirali njenu sahranu - rekao je Islanđanin u martu 2021. u intervjuu za SternTV.

U novembru 2020. Gislason je doneo odluku da završi karijeru.

- Moram da budem iskren: fudbal mi uopšte ne nedostaje. Fudbal je bio moj život 17 godina. U životu se nikad ne zna, ali fudbal mi trenutno ne nedostaje - rekao je nekoliko meseci kasnije. Takođe je priznao da je nakon majčine smrti želeo da bude bliže porodici pa je odlučio da okači kopačke o klin.

U penziji, Gislason je preuzeo m.in. muzika je njegova velika strast. Kako naglašava na svom Jutjub kanalu, uvek je bio strastven za muziku. U slobodno vreme piše tekstove i svira gitaru.

U februaru 2021. svetlost dana ugledala je njegova pesma „Older“, koju je snimio zajedno sa islandskim muzičarem (i lekarom u isto vreme) Viktorom Gudmundsonom, poznatim kao Doktor Viktor. U komentarima ispod snimka moglo se pročitati mnogo lepih reči o nekadašnjem fudbaleru.

"Momak je prosto neverovatan. A pesma je zaista privlačna...", "Nadam se da ćemo čuti još Rjurikovih pesama. Volim njega i njegov glas. Kakav talentovan čovek. Ne samo muzički, već i uopšte", „Ne samo da izgleda prokleto dobro, već i da peva“, „Odličan glas“, „Samo vau“, „Odličan spot i odlična pesma“ – napisali su korisnici interneta.

Gislason ima "nos" za biznis. Suvlasnik je brenda odeće i suvlasnik i ambasador kompanije koja proizvodi džin na bazi islandske vode, koja je jedna od najčistijih voda na svetu.

Bivši fudbaler je takođe zaštitno lice Invisibobble-a, brenda vezica za kosu. Na pitanje da li bi se ikada vratio kratkoj kosi, pre nekoliko meseci u nemačkom „Glamuru” je odgovorio: „Nikad ne reci nikad, ali sada jako volim dugu kosu i mislim da je to postalo moj zaštitni znak”.

Godine 2022, Gislason se pojavio u porodičnom filmu "Bibi & Tina Einfach anders".

- Imam nekoliko ponuda da glumim u filmovima i TV emisijama. Moja uloga iz snova bila bi uloga Vikinga - rekao je nedavno za Bild.

Gislason je veoma aktivan na Instagramu. Danas njegov profil prati skoro 865.000. korisnika. Ovaj 34-godišnjak rado pokazuje fanovima svoj stil života. On objavljuje na internetu fotografije sa putovanja, deli i prelepe kadrove sa Islanda. 

 

Komentari (0)
Loading