Šta se dešava sa DŽENIFER Lopez? Pevačica napravila ČUDAN potez kome se niko NIJE nadao, svi su ZBUNJENI

Vesti 25.11.2022 09:55 0

Pevačica i umetnica Dženifer Lopez je zbunila svoje pratioce na društvenim mrežama.

Jennifer Lopez

Printscreen/Instagram

Bez objašnjenja, nalozi Dženifer Lopez na društvenim mrežama postali su crni, a njen Instagram koji je imao dosta postova je potpuno izbrisan.

Instagram nalog pevačice, glumice i producentkinje, koji broji 226 miliona pratilaca i time je njena najpraćenija platforma, od utorka je ostao bez a postova, a slika profila je zamenjena zift crnom slikom.

Nalozi na Tviteru Džej Lo (45,5 miliona pratilaca) i TikTok (15,4 miliona) takođe imaju crnu profilnu sliku. Međutim, na tim platformama njeni prethodni postovi nisu izbrisani. Na Fejsbuku, gde Lopez ima 60 miliona pratilaca, ažurirala je svoju sliku profila i naslovnu fotografiju slikom na kojoj je u scenariju prikazana „Jennifer Lopez“.

Šta se dešava sa DŽENIFER Lopez? Pevačica napravila ČUDAN potez kome se niko NIJE nadao, svi su ZBUNJENI

Printscreen/ Instagram

 

Predstavnik pevačice je odbio da komentariše postupak. U prošlosti su poznate ličnosti i muzičari ukidali naloge na društvenim mrežama uoči velike najave, kao što je album.

Najnoviji studijski album Dženifer, „A.K.A.“, objavljen je 2014. godine. Nastupala je na poluvremenu Super Boula 2020. godine zajedno sa Šakirom, što je bila osnova za Netfliks dokumentarni film „Halftime“, koji je objavljen ranije ove godine.

Na filmskom planu, nedavno je glumila u rom-komu „Udaj se za mene” sa Ovenom Vilsonom i pojaviće se u filmu „Shotgun Wedding” sa Džošom Djuamelom, koji je predviđen za decembar. Prema višegodišnjem sporazumu između Netfliksa i njenog studija Nuyorican Productions, Lopez će glumiti ubicu u akcionom filmu „Majka“, koji bi trebalo da se pojavi sledeće godine. Godine 2021. godine je lansirala liniju za negu kože, JLo Beauty.

Šta se dešava sa DŽENIFER Lopez? Pevačica napravila ČUDAN potez kome se niko NIJE nadao, svi su ZBUNJENI

Printscreen/ Facebook

 

Dženifer Lopez i Ben Aflek venčali su se ovog leta u Las Vegasu, nakon što je par obnovio vezu iz ranih 2000-ih, a ona je uzela Aflek kao svoje legalno prezime.

Lopez je jedina umetnica koja je istovremeno imala film i album broj 1 u SAD, „The Wedding Planner” i „J.Lo” 2001. godine. Ove godine je postala prva osoba latino porekla koja je dobila nagradu Generation Award na dodeli MTV filmskih i TV nagrada 2022. godine.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading