Skoro 30 godina mlađa od njega, ali i od njegove ćerke: Evo ko je nova devojka Lotara Mateusa?

Najžena Vesti 27.10.2021 11:14 1

Nova devojka Lotara Mateus mlađa je od prethodne

Skoro 30 godina mlađa od njega, ali i od njegove ćerke: Evo ko je nova devojka Lotara Mateusa?

Profimedia

Fudbalom je prestao da se bavi pre više od dve decenije, ali izgleda kao da se upravo vratio sa priprema za „Mundijal“. Lotar Mateus ima šezdeset godina, verovali ili ne. Odgovor na pitanje kako je moguće da svaki put kad ga vidimo izgleda sve mlađe je jednostavan – svaka njegova nova devojka mlađa je od prethodne.

Proslavljeni austrijski fudbaler i danas trener očito je veliki zaljubljenik u žene, definitivno mnogo više od nekih prosečnih muškaraca. 

Lotar Mateus ima 60 godina, a njegova nova izabranica ima "tek" 31 godinu. 

Zove se Natalija i vlasnica je modne kompanije iz Minhena, i da, opasno je zgodna i odlično izgleda. 

Iako Mateus za medije nije potvrdio vezu sa skoro 30 godina mlađom devojkom, radoznalo oko sedme sile "uhvatilo" je novopečeni par kako uživaju na jednoj italijanskoj plaži. 

 U januaru se razveo od pete žene, Anastasije, sa kojom ima sedmogodišnjeg sina Milana.

‒ Komunikacija je veoma važna u braku. Treba o svemu otvoreno razgovarati, podržavati jedno drugo i u dobrim i u lošim vremenima – istakao je Lotar za medije.

Nova devojka Lotara Mateusa mlađa je od njegovih ćerki Alise i Viole, koje ima sa prvom suprugom Silvijom. Violu je dopratio do oltara kada se pre nekoliko nedelja udala za menadžera iz Austrije Andreasa Gangla. Ima i sina Lorisa sa švajcarskom manekenkom Lolitom Morenom. Treća žena bila mu je Marijana Kostić (Kostić), a posle nje oženio se Ukrajinkom Lilijanom Čudinovom, a potom Anastasijom Klimko.

 

S tim da je Lotar "ozbiljan" kada je ljubav u pitanju, ne bi nas iznenadilo da i ovog puta stane "na ludi kamen" sa prelepom Natalijom. 

 

Komentari (1)
Loading
sara
01.12.2021 13:33

Vidi se da je iskompleksirani manijak, a i one s njim nisu bolje, jer može tata da im bude!!!.