Kim Kardašijan nam svoju INTIMU služi na tacni: Ispričala je detalje kada su ona i Kanje ZAČELI ćerku Nort, a za sve "krivi" ovog ČOVEKA

Vesti 25.11.2022 15:32 0

Kim je još jednom odlučila da podeli informacije o svom privatnom životu, ali i o začeću ćerke Nort.

Kim Kardašijan nam svoju INTIMU služi na tacni: Ispričala je detalje kada su ona i Kanje ZAČELI ćerku Nort, a za sve "krivi" ovog ČOVEKA

Printscreen/ Instagram

U finalu sezone Kardašijanovih u četvrtak, Nort Vest je pratila svoju mamu Kim Kardašijan i baku Kris Džener u Parizu na Nedelji mode. Dok su bili tamo, Kim je odlučila da svojoj ćerki ispriča priču o njenom nastanku, o noći kada su je ona i njen bivši, Kanie "Ye" Vest začeli.

Dok se pripremaju da prisustvuju reviji Žan Pol Gotjea kako bi pružili podršku dizajneru Olivijeu Rusteingu, Kim kaže da je Olivije poklonio Kanjeu haljinu koju je želeo da Kim nosi. Kim je nosila jarko plavu haljinu na svoj rođendan u oktobru 2012. godine, kada su ona i Kanje prisustvovali balu anđela.

- Nosila sam haljinu i ostala sam trudna, a ti si mi ušla u stomak one noći kada sam nosila baš tu haljinu. Dakle, Olivije je možda razlog zbog kojeg si na ovoj planeti - rekla je Kim svojoj najstarijoj mezimici, ne ulazeći u detalje o tome „kako“ se sve desilo.

 

 

Sa svoje strane, Nort ne deluje uznemireno maminim priznanjem i u potpunosti prihvata svoj put u Pariz. Ona maše razdraganoj masi i paparacima, a na modnoj reviji drži znak "STOP", govoreći ljudima preko puta nje da je ne fotografišu.

- Jednostavno volim kada se Nort oseća kao svoja. Tako sam srećna što joj se sviđa ovo iskustvo. Kakva srećna devojka, iskreno – rekla je Kim o Nort.

Ona je tada nosila staru jaknu svog oca, koju Kim naziva „glavnim modnim trenutkom“ otkrivajući da ju je pronašla na internetu i kupila nakon što ju je Kanje poklonio.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading