Hajdi Klum drugi put u CENTRU SKANDALA: Ponovo je ĆERKI uradila istu STVAR, zbog ovoga je CEO SVET već prozivao

Vesti 25.11.2022 20:38 0

Uprkos kritikama koje je pretrpela kada je prvi put pozirala sa ćerkom u donjem vešu, Hajdi je sad ponovo uradila isto

Hajdi Klum drugi put u CENTRU SKANDALA: Ponovo je ĆERKI uradila istu STVAR, zbog ovoga je CEO SVET već prozivao

Shutterstock

Hajdi Klum je sa ćerkom ponovo fotografisana u donjem vešu za kampanju brenda "Intimissimi" nakon što su mnogi prethodno snimanje majke i ćerke okarakterisali kao "uznemiravajuće".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Čini se da poznata manekenka ne mari previše za kritike, pa je sad otišla korak dalje i odlučila se za još "provokativnije" izdanje.


Hajdi (49) i njena ćerka Leni (18) nosile su crveni donji veš dok su učestvovale u snimanju nove kampanje "Intimissimi".

 

Najveći fanovi su i prvobitno bili oduševljeni kampanjom. Međutim, mnogo je onih koji su ovaj njen potez osudili, ukazujući da je ovo neka vrsta eksploatacije deteta, iako Leni ima osamnaest godina.

Dok su neki kritikovali manekenku, drugi su je branili uz opravdanje da je niz slavnih žena svoje kćerke kroz fotografisanje ovog tipa "izložilo" javnosti.

Uprkos negativnim reakcijama, Leni - koja se nedavno preselila u Njujork iz Kalifornije zbog studiranja - insistira na tome da je zadovoljna kako je snimanje prošlo i odlučila je da ignoriše reakciju. Takođe je pohvalila svoju majku, rekavši da je ona njena „inspiracija“ i priznala da su se zabavljale zajedno pozirajući ispred kamera.
 

Komentari (0)
Loading