Zna se zašto je Džej Lo samo NESTALA sa mreža: Spremila je IZNENAĐENJE koje smo svi dugo čekali i posvetila ga BENU AFLEKU

Vesti 26.11.2022 19:55 0

Dženifer Lopez nakon „mraka” na društvenim mrežama najavila je novi album sa pesmama posvećenim Benu Afleku.

Zna se zašto je Džej Lo samo NESTALA sa mreža: Spremila je IZNENAĐENJE koje smo svi dugo čekali i posvetila ga BENU AFLEKU

Printscreen/Instagram

Dženifer Lopez je napravila pun krug! Dvadeset godina od dana objavljivanja albuma „This Is Me…Then“, 53-godišnja pevačica najavila je njegov nastavak, album „This Is Me…Now“.

Nakon skorašnje vesti da je obrisala sve postove na svojim profilima na društvenim mrežama, ona je danas ujutru podelila vest u vezi albuma sa svojih 227 miliona pratilaca na Instagramu, piše People.

Džej Lo u kratkom videu kaže: „Ovo sam ja tada, ovo sam ja sada“.

Novi projekat zvezde filma „Ti si ta“j „opisuje emocionalno, duhovno i psihološko putovanje koje je prešla u protekle dve decenije“, navodi se u saopštenju za medije. Prvi album je bio posvećen njenom tadašnjem dečku Benu Alfeku, s kojim je danas u braku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Trinaest novih pesama uključuju naslovnu numeru, kao i različite pesme koji aludiraju na njenu romansu sa poznatim glumcem i rediteljem, kao što su „Dear Ben pt. II“ i „Midnight Trip to Vegas“.

Deveti studijski album Dženifer Lopez označava njen povratak pisanju i produkciji i prikazuje „ranjivost koja nikada ranije nije pokazana, dok spaja njen moćni vokal sa ispovednim pesmama i optimističnim ’proslavama ljubavi’“, navodi se u saopštenju.

Pevačica inače smatra da je album „This Is Me…Then“ nešto najbolje što je snimila. Podsećamo vas, sa ovog izdanja su skinuti singlovi „Jenny from the Block“, „All I Have“, „I’m Glad“ i „Baby I Love U!“. Dženifer Lopez prodala je više od 80 miliona svojih muzičkih izdanja širom sveta, a njen poslednji album pod nazivom „A.K.A.“ objavljen je 2014. godine.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading