Plaća alimentaciju ali se pravi da ona NE POSTOJI: Holivudski glumac već TRI godine odbija da upozna ĆERKU!

Vesti 27.10.2021 16:30 1

Iako je ona njegova kopija, glumac i dalje odbija da upozna svoju najmlađu ćerkicu

Plaća alimentaciju ali se pravi da ona NE POSTOJI: Holivudski glumac već TRI godine odbija da upozna ĆERKU!

Foto: AP

Glumčeva bivša partnerka Varuni Vongsvirats, nedavno je proslavila treći rođendan svoje ćerke Lajle, koju je dobila sa Ovenom (52), ali glumac nije bila tu da obeleži prekretnicu jer nema kontakt sa detetom.

- Nažalost, nikada je nije upoznao - rekla je Varuni (37) za "Daily Mail".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Varunie (@varunie)

 

Iako nije uz nju i dete, majka bez oklevanja priznaje da Oven "pomaže u finansijskom" smislu u Lajlinom odrastanju, ali "uopšte nije uključen" u njen život.

- Lajli je potreban otac. Ironično je kako Oven nastavlja da dobija ove uloge brižnog oca, on igra oca u svom novom filmu, a nikada nije upoznao rođenu ćerku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Varunie (@varunie)

 

Glumac i Varuni zabavljali su se pet godina, ali malo pošto je zatrudnela odlučili su da se raziđu. Kada je Vongsvirats otkrila da je trudna zatražila je od Ovena da urade DNK test i tako otkriju da li je to njegovo dete - pošto je test bio pozitivan glumac je odlučio da izdržava ćerkicu ali je čak i na sudu tražio da mu se izuzme pravo za viđanje deteta.

Kako tvrdi "US Weekly" Vilson plaća oko 20 hiljada evra za mesečnu alimentaciju i i dalje ne želi da upozna ćerkicu koja je navodno njegova "kopija".

Vilson takođe ima još dva deteta sa bivšim partnerkama - Roberta (10) sa glumicom Džejd Duel i Fina (6) sa fitnes instruktorkom Karolin Lindkuvist.

Komentari (1)
Loading
sara
05.11.2021 14:27

Iskompleksirani šarlatan, čovek zavoli tuđe dete, a ne svoje!!!!.