Ivanka Tramp na Svetskom prvenstvu: Pohvalila se fotografijama sa ovom fudbalskom LEGENDOM

K.Ć. Vesti 27.11.2022 19:00 0

Reprezentacija Francuske pobedila je Dansku sa 2:1 i već je obezbedila plasman u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru

Ivanka Tramp na Svetskom prvenstvu: Pohvalila se fotografijama sa ovom fudbalskom LEGENDOM

Printscreen/Instagram

Ivanka Tramp je sa suprugom i decom prisustvovala utakmici. Ćerka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa pohvalila se sa nekoliko fotografija sa Kilijanom Mbapeom.

Francuska je u subotu savladala Dansku sa 2:1 u drugom meču na Svetskom prvenstvu u Kataru. Kilijan Mbape je postigao oba gola za Les Bleus, dok je Andreas Kristensen postigao gol za Dansku.

Ivanka Tramp se pojavila na stadionu. Sa njom su bili suprug Džered Kušner i deca Arabela, Teodor i Džozef. Posle meča cela porodica je imala priliku da upozna junaka utakmice Francuska-Danska.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Ćerka bivšeg američkog predsednika je na Instagramu pokazala nekoliko fotografija sa igračem PSŽ-a.

"Čast mi je čestitati Kilijanu Mbapeu na neverovatnoj pobedi Francuske večeras. Kilijan je ljubazan koliko i talentovan", napisala je Ivanka Tramp.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Čuvena američka porodica već je bila na nekoliko mečeva tokom ovogodišnjeg Svetskog prvenstva. Ivanka Tramp i njena porodica primećeni su tokom utakmice između Brazila i Srbije u četvrtak.

Komentari (0)
Loading