Britani Marfi bila je MILJENICA Holivuda: Njena SMRT je i dalje MISTERIJA, a kruže glasine o vezi njenog muža i MAJKE

Vesti 25.03.2023 21:00 0

Britani Marfi je bila je jedna od miljenica Holivuda, ali i jedna od žena sa najtužnijim ljubavnim životom

Britani Marfi bila je MILJENICA Holivuda: Njena SMRT je i dalje MISTERIJA,  a kruže glasine o vezi njenog muža i MAJKE

Printscreen/Youtube

Njena sudbina bila je daleko od širokog osmeha i veselih boja. Preminula je 2009. pod okolnostima koje su i dan-danas nerazjašnjene.

Pronađena je u svom domu, u kupatilu, gde je ležala bez svesti, a utvrđeno je da je preminula od posledica srčanog udara i teške upale pluća. Imala je 32 godine. 

 

 

Prošle godine je snimljen HBO dokumentarac "Šta se dogodilo Britani Marfi", koji je izazvao još dodatna pitanja vezano za ceo slučaj. 

Britani je poslednje godine svog života provela u braku s britanskim producentom Sajmonom Mondžekom, za kog se udala 2007. godine

 - Bio je nemiran pojedinac koji je navikao da zavarava ljude, a Britani mu je bila jedna od poslednjih žrtava Sajmonu -rekla je Sintija Hil, rediteljka dokumentarca.

 

 

- Oči su joj bile utonule i delovala je jako tužno. Bila je u velikoj boli. Noge su joj bile slabe i nije mogla sama da ustane - kaže Trista Džordan, šminkerka.

 

 

Javnost je iznenadilo kada se Britani udala za Sajmona 2007. godine, ali ona je žarko želela brak i da se skrasi nakon što su joj pre toga propale dve veridbe. Ispostavilo se da je Sajmon kontrolisao svaki aspekt Britaninog života. Ona je trpela emocionalno zlostavljanje i Mondžek joj je bio agent, menadžer, šminker, promenio je njene brojeve telefona, a nije joj dozvoljavao ni pristup telefonu i mejlu.

Novinar koji je pratio čitav slučaj kaže da je uvek mislio da je Simon prevarant koji je koristio Britani, ali da je iskreno bio "slomljen" zbog njene smrti.

 

 

Jedno vreme se pričalo i da je Sajmon taj koji je ubio Britani jer ju je koristio zbog novca. Brzo su se venčali, a on je on nje krio da ima dvoje dece, ali ju je i izolovao od porodice, prijatelja i poslovnih kontakata.

Ono što je bilo tužno jeste da je njena bolest bila već duže vreme prisutna ali da niko nije reagovao, već da se lečila na svoju ruku. 

 

 

Glumica je toliko smršala da je promena bila i više nego vidljiva, ali opet niko nije reagovao. 

Samo pet meseci nakon Britnijeve smrti je Sajmon preminuo  41. godini.  Uzroci smrti su bili slični, osim što je potvrđeno da lekovi koje je on uzimao nisu mogli da prouzrokuju smrt, mnogi su bili ubeđeni da je krivac za smrt Marfijeve neko drugi. 

Ono što je sve zgrozilo jeste nagađanje da je upravo on bio ljubavnik njene majke Šeron, jer su priznali da su spavali u istom krevetu kako bi se utešili. 

 

 

Andželo Bertoloti, otac tragično preminule glumice, optužio je svojevremeno glumičinu majku, Šeron Marfi, za njenu smrt. Tokom intervjua Bertoloti je komentarisao istragu o smrti svoje ćerke i njenog supruga Sajmona Mondžeka i rekao kako bi "pre svega Šeron Marfi trebala da bude ispitana".

- Neka vam ona objasni zašto je postala glavni naslednik u testamentu koji je potpuno isključivao Sajmona. Neka vam Šeron objasni zašto je testament tako promenjen baš nakon što su joj Britani i Sajmon rekli kako se sele u Njujork, gde su planirali da imaju decu. Neka vam Šeron objasni šta bi za nju značilo da se prvi put nakon nekoliko decenija sama izdržava nakon što se Britani odseli. Neka objasni zašto je na aukciji prodala Britanin donji veš, pasoš i odeću. Mnogo je neodgovorenih pitanja. Od troje ljudi koji su živeli u toj kući, samo je jedna živa i profitirala je finansijski - rekao je Bertoloti.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading