Ona tvrdi da je bila LJUBAVNICA princu Hariju: "Sve je bilo tako STRASTVENO a onda je promenio broj i veza je PREKINUTA"

Vesti 28.11.2022 16:30 0

Baš kada smo mislili da znamo sve o kraljevskoj porodici, nešto nas iznenadi

Ona tvrdi da je bila LJUBAVNICA princu Hariju: "Sve je bilo tako STRASTVENO a onda je promenio broj i veza je PREKINUTA"

Profimedia

Ketrin Omeni (51) je rijaliti zvezde koja tvrdi da je nekada bila sa princom Harijem. Tvrdi da su imali vrlo kratku avanturu kada je ona ima 34, a on 21 godinu.

 

 

- Bio je toliko harizmatičan, neverovatno duhovit, inteligentan i veoma hrabar - opisuje ga Ketrin i dodaje da mu želi samo najbolje od života. 

- Sumnjam da cu biti u njegovoj autobiografiji jer jednostavno princ nije mogao da pobegne sa majkom dvoje dece - rekla je. 

Ketrin je Harija upoznala 2006. godine, u jednom baru u Čelziju. U to vreme, on je bio sa Čelsi Dejvi, s kojom se mirio i raskidao nekoliko puta. Ni ona, kao ni druge njegove devojke, nije dala saglasnost da je spominje u knjizi.

 

 


- Otišli ​​smo gore u kupatilo i počeli da brbljamo kao tinejdžeri, pevajući u četkice za zube kao da su mikrofoni. Ušli smo u kadu obučeni i jedan od naših prijatelja nas je slikao. Hari i ja smo otišli ​​u kuhinju i on napravio odličan sendvič sa slaninom - ispričala je Ketrin.

 

 

Uprkos najstrastenijem poljupcu, ova romansa nema bajkovit kraj. Nakon još dva dejta, Hari je promenio broj i veza je prekinuta. 

Čitava kraljevska porodica iščekuje objavljivanje knjige "Rezerva" koju je princ Hari najavio za januar. Ova autobiografija je već izazvala brojne polemike, već zbog samog naslova koji sugeriše da princ nije bio ni blizu toliko cenjen kao princ Vilijam koji će naslediti presto. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading