"Pored oca sam SAHRANIO i rođeno dete": Željko Samardžić je OTVORIO DUŠU o NAJBOLNIJEM trenutku u svom životu

Vesti 28.11.2022 20:36 0

Željko Samardžić progovorio je o gubitku sina Zlatka koji je umro sa samo tri meseca života

"Pored oca sam SAHRANIO i rođeno dete": Željko Samardžić je OTVORIO DUŠU o NAJBOLNIJEM trenutku u svom životu

Printscreen/Instagram

Poznato je da je pevač Željko Samardžić veoma vezan za svoju porodicu i sa njima deli svaki slobodan trenutak, radost i tugu. 'Stari lav' je sada otkrio da je i njegov život imao tragičnih trenutaka, a o onom najbolnijem odlučio je da ispriča nešto više.

Naime, Samardžićev tromesečni sin, koji se zvao Zlatko, preminuo je. On je otkrio da on i njegova supruga Maja Samardžić još ne mogu da se pomire sa tim gubitkom.

- Porodica mog oca je iz Nikšića, tu smo sahranili malog Zlatka, to je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mesec, Maja i ja delimo tu tugu. Uvek se pitamo koliko bi bio veliki da je ostao živ, ali to je život. Čovek nikad ne zna šta mu se može dogoditi u životu. Ideš ulicom, udari te auto, a nisi to očekivao. Bio je beba, imao je tri i po meseca, dao sam mu ime Zlatko, po svom kumu kojeg sam mnogo voleo - rekao je Željko na početku i dodao:


- Sećam se tog perioda, moja pokojna baka je prvi put došla da vidi svog praunuka, za nju je bio veliki šok kada se sve desilo. U Crnoj Gori je muška glava velika stvar. Nikada to neću zaboraviti', rekao je pevač u intervjuu za Blic.rs

Podsetimo, suprugu Maju Željko je upoznao u rodnom Mostaru. Naime, nastupio je sa svojim bendom jedne večeri u sali Ekonomske škole, gde je prvi put primetio simpatičnu i tihu devojku. Rekli su mu da sa njom nema šanse jer je odličan učenik, a otac joj je profesor i verovatno joj se neće svideti muzičar. Željko je odlučio da rizikuje i prišao joj. Počeli su da pričaju, a on ju je posle nekoliko minuta u šali zamolio da se uda za njega.


Viđali su se deset meseci, a posle njene maturske večeri, na kojoj je Željko pevao, on ju je zapravo zamolio da se uda za njega. Maja je pristala, i bez obzira na protivljenje njenih roditelja, venčali su se u prisustvu kumova, svedoka i nekoliko prijatelja. On je tada imao 22 godine, a Maja 18 godina. 
Nakon toga dobili su prvu ćerku Sanju, a jedan od najtežih trenutaka zadesio je porodicu Samardžić dve godine kasnije. Naime, Maja je rodila dečaka, koji je posle samo tri meseca preminuo zbog komplikacija sa crevima. Međutim, kako sam pevač kaže, Bog ih je pogledao i dao im još dve ćerke – Danijelu i Minju.
 

Komentari (0)
Loading