Hejli Biber nije TRUDNA, stomak joj se povećao zbog ove BOLESTI: "Veoma je BOLNO, osećam mučninu i emocionalno sam osetljiva"

Vesti 29.11.2022 17:30 0

Već se par puta susrela sa ovim problemom sa kojim se mnoge žene suočavaju

Hejli Biber nije TRUDNA, stomak joj se povećao zbog ove BOLESTI: "Veoma je BOLNO, osećam mučninu i emocionalno sam osetljiva"

Printscreen/Instagram

Manekenka je podelila fotografiju svog golog stomaka dok je u ponedeljak u svojim Instagram pričama opisala bolna stanja povezana sa cistom

- Imam cistu na jajniku veličine jabuke. Nemam endometriozu ili PCOS (policistične jajnike), ali sam imala cistu na jajniku nekoliko puta i to nikad nije zabavno - napisala je ona.

Hejli Biber nije TRUDNA, stomak joj se povećao zbog ove BOLESTI:

Printscreen/Instagram

 

 


Tada je rekla da joj stomak nije veliki zbog trudnoće, već zbog ciste na jajnicima, iako su mnogi mislili da je u pitanju trudnoća.

- Veoma je bolno i osećam mučninu, naduvanost, grčeve i emocionalno osetljivost. U svakom slučaju... Sigurna sam da mnogi od vas mogu da razumeju i razumeju - dodala je ona.

Hejli i njen suprug Džastin Biber bili su otvoreni i iskreni sa fanovima o svojim zdravstvenim problemima. U martu, Hejli je hospitalizovana zbog malog krvnog ugruška u mozgu koji je doveo do simptoma sličnih moždanom udaru, a ubrzo nakon toga je podvrgnuta zahvatu na srcu.

 

 

Nakon njenih zdravstvenih problema, Džastinu je takođe potrebna medicinska pomoć dok se borio sa Remzi Hantovim sindromom, stanjem zbog kojeg mu je jedna strana lica privremeno bila paralizovana.

 


 

Komentari (0)
Loading