Omiljenom paru HOLIVUDA deca su uvek ispred POSLA: Vaspitavaju ih na POSEBAN način, a JEDNU REČ ispred njih nikada ne izgovaraju

Vesti 30.11.2022 09:50 0

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds čekaju četvrto dete, a u Holivudu su prepoznati kao skladan par kojem je porodica uvek ispred karijere

Blejk Lajvli

Shutterstock

Oni imaju i potpuno drugačiju viziju odgoja dece. Naime, oni su protiv dadilja i sami obavljaju najveći deo posla sa decom.

S obzirom na njihov ludi raspored, par mora i sam da poštuje nekoliko pravila. Jedan od njih uključuje i radni raspored, a na specifičan način održavaju kada neko od njih mora da snima film u inostranstvu ili bilo gde van kuće.


Reči koje koriste i ne koristite pred decom

 Njih dvoje očigledno obožavaju to što su roditelji, pa nikoga nije , ali su takođe veoma oprezni u pogledu onoga što govore Džejmsu, Beti i Inez. Rejnolds je posebno pažljiv sa rečima, pa posebno izbegava reč "šef".

Lajvli je objasnila: „Šalili smo se da naša ćerka voli da nam šefuje, da je šefica. Ali on je rekao da više nikada ne želi da koristi tu reč za svoje ćerke jer nikada ne čujemo nekoga koga kritikuju zbog toga što je šef. Nikada ne postoji negativna konotacija kada je muškarac šef, pa zašto dodati negativnu konotaciju ako je žena šef? To je potcenjivanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Par je takođe, veoma moderan i oprezni su kada je u pitanju korišćenje jednostavnih izraza kao što su „on“ i „ona“. Na kraju krajeva, par želi da njihova deca odrastaju u društvu koje je potpuno rodno neutralno.

Nikada ne snimaju filmove u isto vreme.

U intervjuu, Lajvli je otkrila kako njih dvoje planiraju i dele svoje rasporede. Lajvli i Rejnolds poštuju nekoliko pravila, od kojih je jedno da im se rasporedi ne preklapaju. Osim toga, ako neko od njih radi na filmu daleko od kuće, cela porodica ide na put. To je bio slučaj kada je Rejnolds snimao "Deadpool" u Vankuveru. Lajvli je objasnila: „Kada je moj muž snimao ovaj film, bila sam tamo sve vreme. Ne radimo u isto vreme. Ovde smo kao porodica. A onda ćemo se spakovati i ja ću ići da snimam neke filmove. Svako od nas se odrekao stvari koje smo voleli da ne bismo radili u isto vreme. Imam sreću što sam sada u poziciji da mogu dosta rano da pronađem materijal, knjigu ili scenario i da to uradim. Na taj način već unapred znam da li ću raditi neki projekat."


Iako imaju mnogo novca dadilje im nisu neophodne

Od samog početka, Lajvli i Rejnolds su prihvatili svoje roditeljske uloge. Mnoge poznate ličnosti se odlučuju za pomoć dadilja. Lajvli i Rejnolds ne spadaju u tu kategoriju, sami su sa decom. Čak i kada se probude tokom noći i neophodno je da im se promene pelene, Rejnoldsu i dalje nije teško. „Nemam problema da se probudim pet puta usred noći i promenim pelene, a koliko god da sam iscrpljen, sve vreme imam ovaj glupi osmeh na licu“, rekao je glumac za magazin People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)


"Sviđa mi se to. Mislim to na najozbiljniji način. Iskreno, sviđa mi se. Volim da budem otac. Volim što imam ćerke. Voleo bih i da imam još dece. Čini se da mi to prilično odgovara.” 
 
Komentari (0)
Loading