Dvadeset godina je volela samo NJEGA: Dženifer Lopez otkrila REČI koje je Ben ugravirao na VERENIČKOM prstenu i svi smo ZAPLAKALI

Vesti 30.11.2022 17:00 1

Vest da su Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo zajedno oduševila je zajedničke fanove još početkom ove godine

Dvadeset godina je volela samo NJEGA: Dženifer Lopez otkrila REČI koje je Ben ugravirao na VERENIČKOM prstenu i svi smo ZAPLAKALI

Shutterstock

Iako se često pojavljuju na naslovnim stranama, čini se da nam mnogi segementi njihove ljubavne priče nisu još uvek poznati javnosti.


U intervjuu u kojem je promovisala njen predstojeći album "This is me now"  Lopez i poznati voditelj Zejn Lou razgovarali su otvoreno o obnovljenoj romansi slavnog para.

Dok je razmišljala o svom braku sa Benom Aflekom, Dženifer Lopez je otkrila da je glumac ugravirao na prsten reči "Ne idem nigde" na njen verenički prsten. "Zar nije smešno kako funkcioniše univerzum?", pitala se Dženifer Lopez nakon što je ponovo pronašla put do Bena Afleka.
Dvadeset godina je volela samo NJEGA: Dženifer Lopez otkrila REČI koje je Ben ugravirao na VERENIČKOM prstenu i svi smo ZAPLAKALI

Printscreen/Youtube

 

Nazvavši svoju situaciju "savršenim trenutkom punog kruga", pop zvezda je rekla Zejnu Lou da je njena ljubav prema Afleku sada "mnogo jasnija nego ranije".

"Sada znamo sve i nema pitanja“, objasnila je ona. „To smo ja i ti, do kraja, do kraja.“

Lopez i Aflek, koji su se ponovo poveyali 2021., skoro dve decenije nakon raskida 2004., ovog puta su bili toliko sigurni u svoju vezu da je glumac ugravirao na prstenu reči "Ne idem nigde" na vereničkom prstenu kada je zaprosio svoju dragu ranije ove godine.

Tako bi potpisivao svoje mejlove kada smo ponovo počeli da razgovaramo“, objasnila je frazu. „Kao: „Ne brini, ne idem nigde.“ Inspirisana njihovim putovanjem, pevačica je otkrila da jedna od njenih novih pesama nosi ime po natpisu na zelenom dijamantskom prstenu. „Možete dobiti drugu šansu ako radite i ne odustajete“, rekla je ona i dodala da se oseća „blagoslovenom“ što su ona i Ben uspeli da ožive svoju romansu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Dženifer je takođe priznala da je od tada prošla kroz put bola i patnje. Osvrćući se na svoj prvi raskid sa Aflekom, dobitnica Gremija se prisetila da su posledice bile toliko „bolne da nije htela ni da izvede nijednu pesmu sa albuma This Is Me...Then.“ „To je bio najbolniji slom srca i iskreno sam mislila da ću umreti“, rekla je. „To me je odvelo u vrtlog u kom sam provela narednih 18 godina gde jednostavno nisam mogla da razumem šta se i zašto sve dogodilo. Ali sada, 20 godina kasnije, postoji srećan kraj."

 

Lopez i Aflek venčali su se 16. jula ove godine na ceremoniji u Las Vegasu, a ponovo su razmenili zavete mesec dana kasnije na većoj proslavi u Džordžiji. Mladenci su bili okruženi prijateljima i porodicom, uključujući njene 14-godišnje blizance Maksa i Emu, koje deli sa bivšim mužem Markom Entonijem, i troje Aflekove dece sa bivšom suprugom Dženifer Garner: ćerke Vajolet i Serafinu, i sina Samuila. Tokom razgovora sa Lou, Lopez je primetila da iako su ona i Ben otišli ​​svojim „razdvojenim putevima“ pre nego što su se vratili zajedno, oboje su radili „prelepe stvari i dobili smo ovu neverovatnu decu“.

 

„Kada smo postali dovoljno dobri, celoviti, počeli dovoljno da volimo sebe i sposobni da stanemo na svoje noge zaista u potpunosti, kao što je univerzum nameravao, ponovo smo ušli u živote jedni drugih“, primetila je ona. „Bilo je to kao pukotina u oblacima i sunce je izašlo.
 

Komentari (1)
Loading
zora
30.11.2022 19:52

Za tih dvadeset godina se udavala nekoliko puta a isto i verila. Predpostavljam da je svakom rekla da ga voli inace nebi je zenili. Kakva je to velika ljubav kad si u krevetu s nekim tipom i tepas mu ljubavne recu? Pjaf je imala jednu ljubav, poginuo je u avio nesreci i nikada vise nije volela niti se udavala. Lopes se tesi bajkama za malu decu.