Nikad nije KASNO: Predivna ljubavna priča Brusa Vilisa, u 57. godini je pronašao LJUBAV svog života

K.Ć. Vesti 01.12.2022 12:04 0

Brus Vilis je širom sveta prepoznat kao zvezda akcionih filmova, tipičan „opasan momak” sa ekrana

Nikad nije KASNO: Predivna ljubavna priča Brusa Vilisa, u 57. godini je pronašao LJUBAV svog života

Shutterstock

Kada se nedavno ispostavilo da glumac pati od afazije, Vilis je odlučio da prekine karijeru i povuče se u senku svog doma, gde može da računa na ljubav i podršku supruge. Njihova ljubavna priča je dokaz da najbolje dolazi kada ga najmanje očekujemo...

Godine 1987. Brus Vilis se oženio s Demi Mur. Dve velike holivudske zvezde bile su dobar par, glumci su postali i roditelji tri ćerke. U nekom trenutku, međutim, njihovi putevi su se razdvojili, a Brus i Demi su odlučili da se razvedu. Razvod se dogodio 2000. godine, a bivši supružnici su ostali bliski. Brus se takođe sprijateljio sa Deminim novim mužem, Eštonom Kučerom, i podržao svoju bivšu ženu kada se ta veza raspala.

Nakon razvoda, Vilis je nakratko izlazio sa nekim 2004. godine, ali veza nije uspela. Tek kada je upoznao Emu Heming, shvatio je da je ta žena ljubav njegovog života.

„Poslednjih 10 godina sam proveo sam i, uglavnom, nesrećan. Nikada nisam mislio da je to što sam sa nekim drugim odgovor na moju tugu. Rekao sam sebi: sam sam, ali nisam usamljen. U stvari, obmanjivao sam sebe – priznao je u jednom od intervjua. Ema je bila britanski model Viktorije Sikret kada je došla na kasting za film "Neki stranac", u kojem je glavnu ulogu igrao Vilis. Glumac je bio prisutan na probama i iz gomile lepih devojaka izabrao svoju buduću suprugu.

Zlonamerni ljudi su komentarisali da je Brus upoznao ženu "varljivo sličnu Demi Mur", ali je glumac odgovorio da su to dve potpuno različite osobe. Dodao je da je Ema promenila ceo njegov pogled na ljubav i da je sve odjednom došlo na svoje mesto.

"Počeo sam da se motam oko Eme i moj život je postao toliko srećniji iz dana u dan", rekao je on medijima. Godine 2009. Vilis se oženio svojom dragom, a ubrzo nakon toga Ema i Brus su dočekali svoje 2 ćerke Mejbl i Evelin. Danas glumac ima ukupno pet ćerki koje se odlično slažu jedna sa drugom. Jednom je rekao: "Obožavam žene i uvek sam se osećao sigurnije u njihovoj blizini."

Godine 2019. par je odlučio da proslavi 10. godišnjicu braka obnavljanjem bračnih zaveta. Na ovaj način su želeli da pokažu da je njihova ljubav godinama jačala. Na svečanosti je bila i Demi Mur, za koju Ema Heming kaže: "ona me je primila u svoju porodicu, kao što sam ja nju u našu."

Ljubavna priča Brusa Vilisa pokazuje da nikad nije kasno pronaći „onu pravu“ i to je učinio u 57. godini. Često javno govori o svojoj ljubavi prema ženi i priznaje da mu je teško da pronađe sebe kada ona nije u blizini.

"Uopšte ne želim da budem daleko od Eme. To je najneobičnija veza koju sam ikada imao u životu", jednom je rekao. Ni Ema nije štedela reči, rekavši da je njen muž njena srodna duša i da se oseća blagosloveno što sa njim deli svoj život.

Dijagnoza Brusa Vilisa bila je ŠOK za njegovu MLADU suprugu: "Znali su da se njegovo zdravlje može pogoršati, a deca su im još uvek MALA "

Danas se Brus Vilis bori sa bolešću koja ga sprečava da nastavi karijeru. Zvezdi je dijagnostikovana afazija, koja se manifestuje gubitkom sposobnosti razumevanja i stvaranja govora usled oštećenja mozga. Ema Heming Vilis objavila je na društvenim mrežama snimak na kojem se glumac ponovo pojavljuje posle 34 godine na krovu zgrade u kojoj se odvijala radnja kultnog filma "Umri muški". Supruga podržava svog voljenog u teškim trenucima i okružuje ga ljubavlju, zahvaljujući kojoj mu je lakše doživjeti ovaj vrlo lični oproštaj od glume.

Komentari (0)
Loading