Trudna se izborila sa koronom, a danas je na svet donela zdravog dečaka: Mnogi se i dalje pitaju zašto se Marija Petronijević preselila na selo?

Najžena Vesti 28.10.2021 12:53 2

Rodila je zdravog i pravog dečaka

Trudna se izborila sa koronom, a danas je na svet donela zdravog dečaka: Mnogi se i dalje pitaju zašto se Marija Petronijević preselila na selo?

Printscreen/Instagram

Glumica Marija Petronijević, koja je nedavno preležala koronavirus u devetom mesecu trudnoće, danas je rodila dečaka.

Ona je srećne vesti objavila na svom Fejsbuk nalogu kratko napisavši:

- Dečak, 4060 grama, i čista desetka - napisala je Marija. 

Marija Petronijević je inače javnosti saopštila da je trudna kada je bila u osmom mesecu, a nedugo potom bila je pozitivna na koronavirus, a zahvaljujući vakcini prošla je bez težih simptoma i posledica.

Pre samo nekog vremena odlučila je da svoj život potpuno prebacio na selo, zanemari glumačku karijeru, posveti se poljoprivredi, iznenadila je mnoge. 

Seoski život joj se osladio, te je uprkos tome što ni malo nije lak, donela odluku da na selu ostane do daljnjeg.

Iako su mnogi bili šokirani da lepu glumicu vide kako radi teške poslove, ili vozi traktor, na Instagramu je potpuno jasno objasnila zašto je povukla tako radikalan potez i gradsku vrevu zameni seoskim mirom. 

– Nema tog poštenog posla, kog bi čovek mogao da se stidi i srami. U zemlji seljaka na brdovitom Balkanu, oni su ti koji uvek mogu ići podignute glave, jer su svoj narod i svoju zemlju branili i odbranili, hranili i nahranili, čuvali i sačuvali… Nije im lako. Ja to znam – napisala je glumica u postu na Instagramu.

Komentari (2)
Loading
Vera
28.10.2021 18:36

Bravo lepa Marija, sve čestitke neka je decak 😇 živ i zdrav, što će sigurno i biti u zdravoj sredini. Živeli 🥂 😇

ljubisav
28.10.2021 19:40

Cestitke od srca...!!!