"Umesto fotografija sa SVADBE, biram mu odeću za SAHRANU": Pevač PREMINUO nekoliko sati nakon VENČANJA, sve je iznenadila njegova smrt

Vesti 02.12.2022 19:30 0

Pevač i kantautor Džejkob Flint umro je nekoliko sati posle venčanja.

"Umesto fotografija sa SVADBE, biram mu odeću za SAHRANU": Pevač PREMINUO nekoliko sati nakon VENČANJA, sve je iznenadila njegova smrt

Printscreen/ Facebook

Ono što je trebalo da bude najsrećniji dan u njihovim životima, za porodicu kantautora Džejkoba Flinta pretvorilo se u veliku tugu. Džejkob je iznenada preminuo samo nekoliko sati nakon venčanja u 37. godini života, ostavivši verenicu potpuno slomljenu.

- Trebalo bi da gledamo fotografije sa venčanja, a umesto toga moram da biram odeću u kojoj ću sahraniti svog muža. Ljudima ne bi trebalo da bude suđeno da osećaju ovoliku bol. Moje srce je nestalno i jedino što mi treba jeste da se vrati. Ne mogu ovo da podnesem. On mi treba ovde - napisala je Brenda odmah posle tragičnog događaja.

 

 

Pevač je preminuo u subotu uveče, a za sada nije poznat uzrok smrti. Ova vest potpuno je šokirala muzičku kantri zajednicu, a dugogodišnji Flintov menadžer Klif Dojal potvrdio je tužne vesti.

- On nije bio samo klijent, nego i drag prijatelj i veoma fin čovek. Svi su ga voleli. Bio je dobar čovek i imao je neverovatan smisao za humor. Umeo je sve da nasmeje i da učini da se osećaju dobrodošlo - rekao je Dojal.

 

 

Flint je odrastao u Oklahomi od strane "wild cat naftaša i vredne majke dvoje dece" i od malih nogu je voleo muziku, navodi se na njegovoj veb stranici. Neke od njegovih pesama su "What's Your Name?," "Hurry Up & Wait," i "Cowtown." Prvi album objavio je 2016. godine i bio je cenjen među kantri muzičarima, te mu je rpedviđana blistava karijera.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading