Ona je najpoznatija LJUBAVNICA u fudbalu: Prevarila je MUŽA sa njegovim kolegom i PRIJATELJEM za kojeg se PREUDALA ali on sada VARA nju!

Vesti 04.12.2022 10:25 0

Argentinska starleta i medijska ličnost Vanda Nara, najpoznatija je ljubavnica u fudbalu

Ona je najpoznatija LJUBAVNICA u fudbalu: Prevarila je MUŽA sa njegovim kolegom i PRIJATELJEM za kojeg se PREUDALA ali on sada VARA nju!

Printscreen/Instagram

Teško da se ne sećate priče o ljubavnom trouglu Maksi Lopez - Vanda Nara - Mauro Ikardi i o tome kako je, nakon višegodišnjeg braka i troje dece, vatrena Argentinka prevarila supruga s njegovim prijateljem i kolegom i udala za njega.

 

 

Priznaćete da je ovo bolje od bilo koje španske serije, a još bolje je to što ovoj sapunici nema kraja.

 

 

Ona je u jednom trenutku svog braka sa Lopezom, sa kojim ima i troje dece, bacila oko na Maurija i to ne tek onako… Ubrzo se razvela i od gospođe Lopez postala gospođa Ikardi, a nakon toga zaradila je epitet najozloglašenije preljubnice planete, i do danas ga se nije otarasila.

 

 

— Dan pre nego što sam krenuo na prijateljsku turneju u Sjedinjene Države, dobio sam poruku od Vande. Bio sam iznenađen jer sam obično pričao s Maksijem, ne s njom. Pitala me je mogu li da joj kupim ajped u Americi jer još uvek nije mogao da se nabavi u Italiji. To me je podstaklo na razmišljanje. Je li Vanda zaista želela tablet ili je samo tražila izgovor da stupi u kontakt sa mnom? — napisao je Mauro.

- Kada sam se vratio u MIlano, jedna od prvih stvari koje sam uradio jeste da se javim Vandi. Pošto sam morao da joj dam ajped, to je bio savršen izgovor. Mnogo smo se dopisivali, a u to vreme smo počeli da razgovaramo o nama mnogo slobodnije - dodao je.

Par je razmenio bračne zavete 2014, a dobili su i dve ćerkice ali su do sada bezbroj puta raskidali i mirili se. 

Šuška se da joj se sve vratilo i da je karma stigla jer kako se priča, njen sadašnji muž je vara gde stigne.

- Još jedna porodica koju si uništio zbog kur*e - javno mu je jednom prilikom poručila.

 

 

Ipak najnovija slika na njihovom profilu pokazuje idilu što znači ljubavnici su zakopali ratne sekire, te sada, bez puno briga i stresa, uživaju na Maldivima. Fotografije sa svojom dragom je objavio sam Ikardi na Instagramu, a sudeći po komnetarima, ljudi nisu očekivali ovaj povratak bivših ljubavnika.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading