Šuška se da je ovo NOVI Džejms Bond: Izgleda kao BOG, a supruga mu je poznata rediteljka koja je od njega STARIJA 23 godine!

Vesti 04.12.2022 12:30 0

Ko će biti novo lice Džejmsa Bonda još je nepoznanica ali postoji mogućnost da se radi baš o ovom glumcu

Šuška se da je ovo NOVI Džejms Bond: Izgleda kao BOG, a supruga mu je poznata rediteljka koja je od njega STARIJA 23 godine!

Shutterstock

Nakon pet filmova o tajnom agentu 007, došao je kraj ere Danijela Krega. Sada je jedna od glavnih tema ko će naslediti i otelotvoriti ovu važnu ulogu filmske industrije.

Aron Tejler Džons jedan je od kandidata za ulogu poznatog tajnog agenta, a glasine su se pojavile nakon što je učestvovao na strogo tajnoj audiciji pred kamerama, piše "The Sun".

Aaron, poznat po ulogama u "Kick-Ass" filmovima, Marvelovim "Osvetnicima" i "Godzilli" iz 2014. godine.

Ono što privlači mnogo pažnje jeste njegova supruga i velika razlika u godinama.

Kada su se upoznali, rediteljka Sem Tejlor Džonson je imala 42. godine a on nepunih 19 I kako tvrdi nikada nije osetio razliku u godinama i da nikada nije mogao da se uporedi ni sa kim od svojih vršnjaka

Odmah sam znao da je Sem moja srodna duša. Odmah sam znao da hoću da provedem ostatatak života sa tom ženom. Dobro se sećam tog dana, kao i dana kada sam je zaprosio ― istakao je Aron jednom prilikom.

Mesec dana nakon upoznavanja, Sem je zatrudnela i sada imaju dvoje dece, Vildu (11) i Romija (9).

 

Na početku njihove veze mnogi su bili skeptični, ali je ljubav ipak pobedila i sve demantovala.

Sem je dva puta pobedila rak, najpre je 1997. godine saznala da ima rak debelog creva, samo nekoliko meseci nakon rođenja prvog deteta. Potom je 2000. godine dobila rak dojke ali je pobedila opaku bolest.

 

Komentari (0)
Loading