Tajna SAVRŠENOG izgleda Monike Beluči: Obožava hranu, jede SVE, a umesto treninga koristi jedan TRIK

Vesti 04.12.2022 17:00 0

Monika Beluči je za mnoge najlepša žena na svetu, a ovo je tajna njenog izgleda

Tajna SAVRŠENOG izgleda Monike Beluči: Obožava hranu, jede SVE, a umesto treninga koristi jedan TRIK

Shutterstock

 

Monika Beluči, po mišlenju mnogih, najlepša je žena na svetu. Napunila je 57 godina i još uvek je oličenje ženstvenosti i senzualnosti. Pa, u čemu je tajna fatalne Italijanke? Prvenstveno u prihvatanju sebe.

Jedna je od retkih poznatih dama koja dostajnstveno stari i nema nikakav problem da pokaže bore i tragove vremena. Uživa u hrani, italijanskoj posebno, a nije ljubitelj vežbi. Umesto sati koje bi provela u teratani, ona bira da nosi crnu odeću i od tog svog pravila retko odstupa.

- Ja sam kao zrela kruška, divno zrela i puna slasti. Odlazak u teretanu za mene je neizvodljiv. Trebalo bi da ustanem u pet ujutro da bih počela da vežbam u šest u teretani! Nije vredno toga. Umesto toga, nosim crnu odeću. Mnogo je lakše, a i zabavnije - rekla je svojevremeno lepa glumica kojoj je plivanje omiljena aktivnost.

Monika nije pristalica dijeta. Ne vodi računa o tome kakve namirnice unosi u organizam, ali pridržava se jednog važnog pravila u ishrani - jede manje porcije.

- Obožavam hranu i jedem sve. Ipak, najviše volim italijansku kuhinju i iznad svega pastu i parmezan. Ne pazim na vrste namirnica, samo na količine - rekla je Monika koja smatra da je unutrašnja lepota ipak najvažnija.

- U mladosti imate beuatie di diable (đavolsku lepotu), kako kažu Francuzi, lepotu koju ne shvatate, koju niste spoznali. Ali, kad ti je 50, u tebi se rađa lepota druge vrste, lepota koja ti daje snagu. Ta snaga nije vezana za spoljašnu lepotu! - rekla je svojevremeno glumica.

Iako stalno nosi crnu odeću dogodi joj se da nekada napravi i mali modni iskorak. Tako je Atinom prošetala maksi haljinu crvene boje koja prati liniju tela i sandale sa visokom potpeticom koje su redovne u njenim odevnim kombinacijama.

Komentari (0)
Loading