"Ostala sam trudna sa 18, roditelji nisu hteli da čuju za SVADBU": Par meseci nakon porođaja Kaja je stavila TAČKU na taj brak, a onda je krenula prava BORBA

Vesti 05.12.2022 11:45 0

Pevačica se ostvarila jako mlada kao majka a onda je usledio veoma težak period za nju jer je bila samohrana majka

"Ostala sam trudna sa 18, roditelji nisu hteli da čuju za SVADBU": Par meseci nakon porođaja Kaja je stavila TAČKU na taj brak, a onda je krenula prava BORBA

Printscreen/Instagram

Pevačica Kaja Ostojić (39) dala se za svoju prvu ljubav kada je imala samo 18. godina, a nije ni slutila da će se ljubav završiti kroz samo par meseci. 

Ostala je trudna sa tadašnjim izabranikom Nikolom Dragojlovićem, a njeni roditelji nisu podržavali tu vezu.

- Kada sam saznala da sam trudna nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu: to je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se jer nam je lepo. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze sa Nikolom. Povredila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumem. I ja bih sada bila ljuta na svoju ćerku da mi tako nešto priredi - ispričala je jednom prilikom pevačica za "Hit Informer".

 

 

Međutim, uprkos protivljenju roditelja, Kaja i Nikola su se venčali. Najpre u crkvi, a potom su sklopili i građanski brak i organizovali veliko svadbeno slavlje.

- Bila je to prava srpska svadba! Imali smo tri muzike, na čelu sa orkestrom Mirka Kodića. Bili su mi i roditelji, prećutno su svi bili okej, da ne kažem na silu... Ali taj dan i pamtim kao da je sve bilo na silu. Još sam bila u sedmom mesecu trudnoće, stomak do zuba, otečena, debela, napolju 38 stepeni. Taj dan mi nije ostao u lepom sećanju. Bio mi je loš, kao što je bio i taj brak - pričala je Kaja pre dve godine, te objasnila da su problemi sa Nikolom počeli još dok je bila trudna sa ćerkom Nikolinom, a Dragojlovića je odlučila da ostavi kada je njihova naslednica imala šest meseci.

 

 

- U trudnoći sam počela da shvatam da on nije za mene, ali sam pomislila: 'Ma rade mi hormoni jer sam u drugom stanju. Možda sam luda.' Kada sam se porodila, očekivala sam njegovu podršku. Nisam je dobila. Tada sam shvatila da ni sama psihički nisam bila spremna za bebu, iako sam mislila da jesam. Dodatno sam bila poljuljana time što mi Nikola ništa nije pomagao. Preče mu je bilo da izađe u grad sa društvom nego da bude uz mene i ćerku. Imao je 24 godine i bio je neiživljen. Posle jedne veće svađe pozvala sam oca da dođe po mene. Tata se odmah stvorio, a ja sam podnela papire za razvod braka. Bez obzira na to što sam mojima zadala tešku ranu time što sam otišla od kuće i udala se za dečka kog nisu odobravali, pružili su mi ruku i primili me nazad. Oni su mi mnogo pomogli u odgajanju ćerke, kao i tetka Verica, koja je bitna figura u mom život - ispričala je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nikolina (@itsnikay)

 

Prema Kajinim tvrdnjama, u prvim godinama posle razvoda Nikola nije mnogo mario za ćerku, niti je uplaćivao alimentaciju.

- Nisam dobila maltene nijednu alimentaciju u životu od njega! Nisam imala nikakvu pomoć ni bilo koje druge vrste. Prve dve godine ni traga ni glasa od njega, niti od njegovih. Taj period mi je bio baš težak, kao neka crna rupa. Sama sam je izdržavala... Tek kasnije je Nikola uspostavio kakav-takav odnos sa Nikolinom, koja je tokom raspusta odlazila kod njegove sestre i majke. Ali bez obzira na sve, ja sam Nikoli oprostila. Ne držim loša osećanja u sebi, ni loše uspomene, jer to dovodi do najgorih bolesti - dodala je.

Pevačica se potom još dva puta udavala - za košarkaša Uroša Duvnjaka i za di-džeja Džuniora Džeka. Nakon kraha trećeg braka sreću je pronašla pored hrvatskog fudbalera Matea Pavlovića, sa kojim je donedavno bila u ljubavi, ali ta veza nije prerasla u brak i završila se raskidom.

- Trenutno mi jako prija to što sam sama i prelepo mi je. Svi su mi rekli da nikad bolje nisam izgledala. Skoro 12 godina nisam bila bez momka i nisam bila svesna kako to izgleda kada si sam. Sad ne moram nikome da polažem račune gde idem, sa kim idem, šta radim… Trenutno radim šta ja hoću i koliko hoću - rekla je jednom prilikom Kaja. 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading