Bez TRUNKE ŠMINKE, ali prelepe: Ovako izgledaju Anđelka, Tamara i Sloboda kada se ugase REFLEKTORI i kada se oslobode mejkapa

Vesti 06.12.2022 16:25 0

I dok većina zvezda podleže estetskoj hirurgiji i prikrivanju znakova starosti, Anđelka, Tamara i Sloboda ponosno pokazuju svoju prorodu i prelepe su bez šminke

Bez TRUNKE ŠMINKE, ali prelepe: Ovako izgledaju Anđelka, Tamara i Sloboda kada se ugase REFLEKTORI i kada se oslobode mejkapa

Printscreen/Instagram

 

Biti glumica podrazumeva biti pod svetlima reflektora i pred kamerama, nevezano da li se radi o pozorišnim glumicama ili televizijskim. Društvo nameće kriterijume "savršenstva", gde je jako važno sakriti sve što je "nepravilno".

Međutim, nepisano je pravilo da glumice za razliku od pevačica, uvek na sebi imaju suptilniju šminku koja ističe samo prirodnu lepotu.

One nemaju problem da skinu šminku, da se prikažu baš onakve kakve jesu.

Anđelka Prpić

Činjenica je da glumica Anđelka Prpić nikada nije prešminkana. Na sebi ima vrlo malo šminke ili nimalo. Ona je jedna od onih retkih glumica koje su u sjajnoj konekciji sa sobom i nemaju problem da pokažu svoje "pravo lice".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

Tamara Dragičević 

Tamara se ne libi da njeni pratioci u krupnom planu vide njeno lice u sasvim prirodnom izdanju, bez trunke šminke.

I dok mnoge poznate žene nikako ne dozvoljavaju sebi da se bilo gde javno pokažu bez pudera, maskare i karmina i jednostavno ne dele fotke na kojima nisu glamurozno doterane, Tamara veruje u nešto drugo.

 

 

Sloboda Mićalović

Sloboda po ko zna koji put rado pokazuje svoje prirodno izdanje – jer od skrivanja borica koje su prirodna pojava i podočnjaka važniji su osmeh i bistar pogled.

I baš zato Slobodi često mnogi poručuju kako je divna, kako je prelepa i kako je inspiracija.

 

 

Komentari (0)
Loading