"Razmišljala sam jesam li LUDA": Teča je poznatu GLUMICU zlostavljao kada je imala PET godina, a jedna devojka se zbog toga UBILA

M. G. Vesti 08.12.2022 12:00 0

Slavna glumica Teri Hačer koja je svetsku slavu stekla ulogom u seriji "Očajne domaćice" svojevremeno je zlostavljao teča kada je bila mala, a imala je jak razlog da progovori o svemu.

"Razmišljala sam jesam li LUDA": Teča je poznatu GLUMICU zlostavljao kada je imala PET godina, a jedna devojka se zbog toga UBILA

Profimedia

Slavna glumica koju je svet zavoleo kao Suzan Majer kroz seriju "Očajne domaćice", Teri Hačet, uskoro će proslaviti 58. rođendan, međutim, iako danas uživa u slavi i bogatstvu, situacija je u prošlosti bila potpuno drugačija.

Ona je dugo ćutala o traumi koju je preživela kada je bila dete. Naime, Teri je na jednom događaju u organizaciji Ujedinjenih nacija koji se održava u okviru obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama odlučila da stane ispred celog sveta i kaže da je žrtva seksualnog zlostavljanja i pedofilije.

Kako je ispričala tada, otkad je imala pet godina njen teča Ričard Hejs Stoun seksualno ju je zlostavljao, sve dok nije napunila osam godina. Kako kaže, samu sebe je krivila za sve što se dešavalo.

- Bila sam ubeđena da je to moja krivica i krivila sam sebe za ono što mi se dogodilo, pa nisam nikome pričala o tome i sve sam držala za sebe - rekla je Teri.

Glumičini roditelji nisu bili svesni da se bilo šta neobično događa, sve dok njena majka nije primetila da se Teri ponaša čudno u prisustvu njenog teče, zbog čega ju je držala podalje od Stouna iako je Teri tvrdila da je sve u redu, strahujući od posledica koje bi istina izazvala.

Profimedia

 

- Svi smo ćutali, tako nam je bilo lakše. Razmišljala sam jesam li luda, da li možda izmišljam? Žrtvama je lakše da veruju da je to plod mašte, nego da se suoče sa istinom - ispričala je glumica.

Kako kaže, bila je uverena da će ovu tajnu odneti u grob, ali je jednom prilikom saznala da je Stoun, od kog se njena tetka u međuvremenu razvela, optužen za zlostavljanje još dveju devojčica, nakon čega je jedna od njih čak izvršila samoubistvo.

Do policije je informacija o njegovim nedelima došla tako što je devojčica Sara van Klimput, čija se porodica družila sa Stounom, ostavila oproštajnu poruku u kojoj je pisalo: "Sigurno se pitate zašto je normalna tinejdžerka učinila ovo. Pa, pitajte Dika zašto".

Teri je nakon toga rešila da progovori i pomogne istražiteljima. Ričard Hejs Stoun završio je iza rešetaka, a osuđen je na 14 godina. Ipak, u zatvoru je preminuo, pa je odslužio samo šest godina.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading