Glumac Ešton Kučer čak DVA puta je završio u BOLNICI zbog "sulude" dijete: "Predozirao" se od OVOG soka i sebi UNIŠTIO zdravlje!

Vesti 30.10.2021 10:14 1

Ešton Kučer dva puta je dobio upalu pankreasa jer se pridržavao jedne krajnje neobične ishrane

Glumac Ešton Kučer čak DVA puta je završio u BOLNICI zbog "sulude" dijete: "Predozirao" se od OVOG soka i sebi UNIŠTIO zdravlje!

Shutterstock

Mila Kunis (38) progovorila je o zdravstvenom stanju njenog supruga Eštona Kučera (43), dok se spremao za ulogu Stiva Džobsa, u istoimenom filmu koji je prikazan davne 2013. godine.

Naime, glumac je tada bio na veoma restriktivnoj dijeti koja se uglavnom sastojala od voća, žitarica i semenki.

Supruga Holivudske zvezde je detaljno opisala šta se dogodilo Eštonu dok je gostovala u emisiji "Hot Ones" koju vodi jedan jutjuber. Objasnila je da je glumac pretrpeo ozbiljne bolove pošto je popio "previše soka od šargarepe".

- Bio je tako glup. U jednom periodu je jeo samo grožđe, bilo je tako glupo - izjavila je ona.

Iako se Kučer pridržavao ove dijete kako bi još bolje mogao da se udubi u lika suosnivača Epla, koji je bio poznat po tome što je voleo da jede voće, njegova supruga otkriva da je zbog toga dva puta završio u bolnici i da mu je zbog ovoga pankreas potpuno stradao.

- Pre svega, voćna ishrana može da dovede do ozbiljnih problema - objasnila je Mila, dodajući da je sve vreme bila jako zabrinuta za supruga.

Komentari (1)
Loading
Vukica
31.10.2021 08:45

Ali...stvarno je lep...