"Ne znam zašto žena mora da ima DECU da bi se osećala ISPUNJENOM": Glumica je svoj život posvetila KARIJERI ali ovu izjavu joj nikada nisu OPROSTILI

Vesti 10.03.2023 11:00 1

Mnogima omiljena glumica se svesno odličina na život bez dece

"Ne znam zašto žena mora da ima DECU da bi se osećala ISPUNJENOM": Glumica je svoj život posvetila KARIJERI ali ovu izjavu joj nikada nisu OPROSTILI

Printscreen/Youtube

Marisa Tomei (58) je pravi dragulj Holivuda. Nikada nije bila "zvezda" ni jednog skandala, a važi i za jednu od najharizmatičnijih žena.

Iako sve njene uloge nisu bile tako visokog profila kao ona za koju je dobila Oskara pre dve decenije, Tomei je definitivno žena koja je aktivna u Holivudu i koja se izdvojila svojim interesantnim izgledom i slobodnim ponašanjem pred kamerama.

 

 

Ipak, njen ljubavni život je bio daleko od mirnog.

Kružile su razne glasine, da je neko vreme bila verena za svog kolegu iz filmova „Spajdermen“, Loganom Maršalom Grinom. Gulmičin predstavnik za javnost je negirao glasine o njenoj veridbi. Par se viđao od 2008. do 2013. godine.

 

 

Godine 2006. Tomei je započela vezu sa rediteljem Nikolasom Karpenterom, ali ni ta veza nije bila uspešna i raskinuli su već 2008. godine. Sledeći je došao glumac Logan Maršal-Grin, sa kojim se viđala od 2008-2012. godine.

 

 

Glumica nikada nije imala decu, niti je bila udata, uprkos tome što je izlazila sa nekoliko holivudskih zvezda.

Marisa Tomei jednom prilikom rekla da nikada nije razmišljala o životu u kojem bi bila majka i žena i da nije razumela zašto je to tako neophodno.

 

- " Ne znam zašto žena mora da ima dec da bi se osećala ispunjenom"  -  rekla je. 

Ona je svoj život posvetila poslu i karijeri, a jedan bliski prijatelj je rekao kako je posao njena životna snaga.

2009. godine Marisa Tomei je objasnila da nikada nije želela da se za nekog veže na taj način, a mnogi su tvrdili da ne shvataju njen pogled na život.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Ambrozije
11.12.2022 11:05

To je samo tvoja stvar zeno draga.