Jedna izjava glumice je promenila sve: Evo zašto svi misle da su Džena Ortega i Kristi u BRAKU (VIDEO)

K.Ć. Vesti 11.12.2022 14:30 0

Netfliksova hit serija, Wednesday (Sreda), prikazuje deo života Srede Adams, asocijalne tinejdžerke koja se suprotstavlja roditeljima i svojoj direktorki škole Larisi Vims

Jedna izjava glumice je promenila sve: Evo zašto svi misle da su Džena Ortega i Kristi u BRAKU (VIDEO)

Profimedia

Ali neprijateljstvo sa seta je doneo veliko prijateljstvo zvezdama. Zvezda u usponu Džena Ortega je uspela da ubedi ceo svet kako je u braku sa svojom direktorkom škole.

Za kratko vreme, Džena Ortega je dokazala da je vanserijska glumica. Njena slava je naglo porasla otkako je glumila u seriji Tima Bartona, "Sreda", koji je nedavno puštena na Netfliksu i ima zadivljujuće kritike i publike i kritičara. 

U seriji Džena igra Sredu, tinejdžerku sa psihičkim moćima koja je označena kao antisocijalna i problematična. Nakon što je izbačena iz "normalne" škole, roditelji je vode u "Nikadviše", akademiju za izopčenike poput nje. Iako je direktorka Larisa Vims (Gvendolin Kristi) odmah vidi kao ozloglašenu izazivačicu problema, njih dve na kraju stupaju u primorano primirje kako bi se uhvatile u koštac sa hitnim, i prilično smrtonosnim, misterijama. 

Ali napetost likova na ekranu uopšte se ne odražava na stvarnu vezu koju glumce dele u stvarnom životu. U stvari, u "zemlji" fanova Džene Ortege i Larise Vims, njih dve su venčane. Pitate se odakle je ta glasina potekla? 

Zašto svi govore da su Džena Ortega i Gvendolin Kristi u braku?

Pa, serija "Sreda" ne samo da prikuplja sjajne kritike, već privlači pažnju i na drugarstvo koje dele dve zvezde, Kristi i Ortega. 

Pre nekoliko dana, Kristi je sela da razgovara sa ET Canada i oduševila se Orteginim impresivnim glumačkim umećem, i otvoreno pohvalila kako je iznela lik Srede Adams. 

„Mislim da je Džena zaista izuzetna u ovoj ulozi. Ona radi zaista neverovatan posao. A ona je glumica velikih sposobnosti, velike dinamike i zaista izuzetne snage. Ona je neverovatna snaga i u Sredu je unela svoj neponovljivi novi pogled. I sada viđamo više Sreda nego što smo ikada ranije videli po društvenim mrežama“, rekla je Kristi. 

Ali ono što je Gvendolin Kristi i Dženi Ortegi dalo njihov trenutni „bračni status” bila je konferencija za novinare za emisiju na Comic-Con-u , gde Džena nije želela da sakrije koliko obožava svoju kolegenicu i onda je nazvala „Moja žena“ i rekla da je voli. 

@darkmanort72 jenna and gwendoline are so cute, Wednesday premieres in less than 24 hours , I'm so excited aaah #jennaortega #jennaortegaedit #gwendolinechristie #wednesdayaddams ♬ original sound - rox

Na kikot publike koji je usledio, Ortega je dodala: „Izvinite, to bi moglo biti nepoštovanje, ali to je moj nadimak za nju jer mi je žena. Izvini, gledam u tebe (Gvendolin Kristi)… i moje srce… u svakom slučaju.” 

Au, zar ne? Niste ni pomišljali da Džena Ortega i Gvendolin Kristi nisu zapravo venčane – jednostavno ih nazivaju parom s obzirom na njihovu vidljivu hemiju, zajedničku naklonost jedno prema drugom i blisku vezu.

Da bi ugušila radoznalost onih koji razmišljaju o njenom trenutnom statusu veze, Džena je trenutno slobodna. 

 

Komentari (0)
Loading