Da li se sećate prvog MUŽA Dženifer Lopez? Ona tvrdi da se taj brak NE RAČUNA, a mnogi kažu da je ON bolji frajer od Bena!

Vesti 12.12.2022 15:24 1

Iako su mnogi zaboravili na njega, on je sada i veći frajer nego što je nekada bio

Da li se sećate prvog MUŽA Dženifer Lopez? Ona tvrdi da se taj brak NE RAČUNA, a mnogi kažu da je ON bolji frajer od Bena!

Printscreen/Instagram

Dženifer Lopez ne izgleda neko koga bi bilo ko mogao da izigra, ali kada je ljubav u pitanju, izgleda da pevačica izgubi kontrolu nad razumom, bar u nekom trenutku.

Tako je bilo i u braku sa Ohanijem Noom, njenim prvim mužem. Upoznali su se dok je on radio kao konobar u restoranu Glorije Estefan, a u braku su bili nešto više od godinu dana. Međutim, to je Dženifer donelo brojne probleme

 

 

 

 

Iz nekog razloga je odlučila da mu da posao kao menadžeru jednog od restorana koje je vodila u to vreme. Dobio je otkaz posle šest meseci, a bio je primoran da potpiše ugovor u kom stoji kako nikome ne sme da priča o detaljima njihove veze u kojoj očigledno ništa nije štimalo jer je Dženifer Lopez nekoliko puta izjavila da to i ne računa u pravi brak.

 

 

Nakon burne romanse, par se venčao u februaru 1997, ali to nije dugo trajalo - sledeće godine njihov brak se raspao. Sada živi miran život van reflektora.

 

 

- Dženifer voli da je zaljubljena. Bila je verena šest puta, a Ben joj je muž broj četiri. Ja sam bio muž broj jedan i rekla mi je isto da sam ljubav njenog života, kada smo ležali u krevetu prve bračne noći, obećala je da ćemo biti zajedno zauvek - izjavio je. 

- Želim im sve najbolje ali nisam uveren da će to da potraje - dodao je. 

Udavala sam se tri puta, jednom sam bila udata devet meseci i jednom 11 meseci, tako da ne brojim udaje - izjasnila se ona svom Jutjub kanalu.

Dženifer je sigurna da je Ben taj koji će uz nju biti zauvek uprkos komentarima njenog prvog muža i kaže da nikada nije bila srećnija.

 

 

Komentari (1)
Loading
zora
12.12.2022 19:36

Kada li ce ona prestati da se fotosopira i izadje sa pravim izgledom.