Još uvek je MISTERIJA: Šta se dogodilo sa NAJBOLJOM prijateljicom Megan Markl?

K.Ć. Vesti 13.12.2022 10:10 0

Princ Hari i Megan u dokumentarcu su predstavili svoje najbliže prijatelje koji su podelili sa svetom njihovu verziju raznih događaja vezanih za prinčevski par

Još uvek je MISTERIJA: Šta se dogodilo sa NAJBOLJOM prijateljicom Megan Markl?

Profimedia

U prve tri epizode, par je predstavio niz poznatih prijatelja, bivših kolega i prijatelja iz detinjstva - a ipak, Meganina najbolja drugarica, Džesika Malruni , nije bila nigde prikazana...

 

 

Ko je Džesika Malruni?

Džesika je kanadska modna kreatorka i konsultant za marketing, sa gostovanjem u emisijama Good Morning America i CitiLine.

Megan i Džesika uspostavile su blisko prijateljstvo kada se Megan preselila u Kanadu. One su se povezale zbog svoje ljubavi prema modi, fitnesu i osnaživanju žena, čak su i otišle ​​na poseban izlet na Kajmanska ostrva u februaru 2016.

Kasnije, 2018. godine, na venčanju princa Harija i Megan, Džesikini sinovi su imali posebnu i važnu ulogu tog dana. Dok su Megan i Hari hodali niz prolaz u kapeli Svetog Đorđa, Džesikini i Benovi sedmogodišnji sinovi blizanci su pridržavali dugačak veo vojvotkinje.

 

 

U 2019, Megan je pozvala grupu bliskih prijateljica na svoj raskošan bal u Njujorku. Džesika se nalazila na listi gostiju pored Serene Vilijams , Amal Kluni i Gejl King.

Uprkos njihovoj bliskoj vezi, Megan i Džesika su otkrile da su se posvađale 2020. godine kada je influenserka Saša Ekseter prozvala Džesiku zbog rasističkog govora mržnje. A kada se Džesika izvinila, navodeći Megan kao jednu od svojih "najbližih prijateljica", vojvotkinja je navodno prekinula njihovo prijateljstvo.

BONUS VIDEO - Ispovest Velke Gelić, majke koja je dala svoj bubreg

Komentari (0)
Loading