GRUBO je odbila udvaranje Donalda Trampa, udala se u venčanici od 200.000 evra, i govori naš jezik: Sve ono što niste znali o Melaniji Tramp!

Najžena Vesti 30.10.2021 18:52 0

Ona je bivša prva dama Amerike koja svojim izgledom i stilom puni novinske stupce, i iznova iznenađuje svojom gracioznom pojavom, iako nviše nije u kabinetu Bele Kuće

GRUBO je odbila udvaranje Donalda Trampa, udala se u venčanici od 200.000 evra,  i govori naš jezik: Sve ono što niste znali o Melaniji Tramp!

Profimedia

Ovo su činjenice koje niste znali o Melaniji Tramp:

 1. Melanija, devojačko Knaus, rođena je u Jugoslaviji, a sa samo 5 godina prvi put je prošetala modnom pistom, prenosi Glossy.

GRUBO je odbila udvaranje Donalda Trampa, udala se u venčanici od 200.000 evra,  i govori naš jezik: Sve ono što niste znali o Melaniji Tramp!

Profimedia

 

 

2. U svet mankenstva ušla je uz pomoć majke koja je davne 1977. godine imala svoju modnu liniju, pa je mala Melanija bila jedno od zaštitnih lica.

3. Melanija Tramp druga je žena u istoriji S.A.D koja je postala prva dama a da nije državljanka Amerike.

4. Ona je jedina prva dama koja je obnažena pozirala , OVDE pogledajte njene provokativne fotografije. 

5. Tri godine pre poznanstva sa Donaldom Trampom, Melanija je pozirala gola za francuske muške časopise.

6. Prva dama Amerike svog supruga upoznala je na jednoj modnoj reviji.

7. Taj susret bio je veoma poražavajuć za Donalda. I pored njegovih pokušaja da je pozove na sastanak, Melanija je odbila da mu da svoj broj telefona.

8. Prekinula je studije arhitekture na Univerziteu u Ljubljani kako bi se potpuno posvetila modelingu.

9. Evropsku slavu stekla je u Italiji i Francuskoj, pa je samo nakon nekoliko godina postala i vlasnica jedne modne agencije.

Prema tradiciji tajno ime prve dame mora da počinje prvim slovom tajnog imena njenog supruga.

Budući da je Donaldovo tajno ime Mogul, lepa slovenka nosi nadimak Muza.

10. Melanija pored sestre Ines, ima polubrata iz tatinog prvog braka kojeg nikada nije upoznala.

11. Melanijina venčanica koštala je 200.000 dolara, u pitanju je Diorov model koji su izrađivali preko 1.000 sati. Sve visoke zvanice Holivuda bili su deo luksuzne proslave.

12. Pored maternjeg Slovenačkog, Melanija govori Engleski, Francuski, Nemački i Italijanski. Podrazumeva se njeno poznavanje Srpsko-Hrvatskog jezika.

13. Melanija nikada nije imala dadilju! I pored glamuroznog života, Melanija je bila odličan roditelj. Smatrala je da je za odrastanje svog sina Barona veoma važno da ima adekvatnu roditeljsku pažnju.

- Imam kuvara i ličnog asisetna i to je to - izjavila je jednom prilikom gospođa Tramp.

Komentari (0)
Loading