Kako je Biljana Tipsarević smršala 30 KILOGRAMA? Odrekla se samo jedne STVARI i liniju za ČAS dovela do savršenstva

Vesti 31.12.2022 09:00 0

Biljana Tipsarević sada izgleda fenomenalno, a svojevremeno je otkrila da se u drugoj trudnoći ugojila 30 kilograma, zbog čega je morala da pređe na pređe na specijalan režim ishrane

Kako je Biljana Tipsarević smršala 30 KILOGRAMA? Odrekla se samo jedne STVARI i liniju za ČAS dovela do savršenstva

Privatna arhiva

Modna kreatorka Biljana Tipsarević (39) već 12 godina uživa u ljubavi sa bivšim srpskim teniserom Jankom Tipsarevićem (38), a poznata je u javosti i kao modna kreatorka čije kreakcije oduševljavaju dame širom sveta.

Biljana i Janko imaju dvoje dece Emili i Nou. U drugoj trudnoći se ugojila 30 kilograma, ali je uspela da skine kilograme u rekordnom roku i sada izgleda savršeno.

Koja je njena tajna, otkrila je jednom prilikom za domaće medije.


– Pridržavam se nutricionističkog plana, morala sam da se odreknem stvari koje jako volim. Odrekla sam se svojih tajnih zadovoljstava zarad vitke linije, a moj slatki greh su peciva i hlebaste stvari – rekla je ona priznavši da je izbacila ugljene hidrate iz ishrane i tako dovela liniju do savršenstva. 

Njen plan ishrane i obroka je sasvim jednostavan, a potrebna je, kao i za sve, mentalna volja da biste uspeli. 

– Imam doručak, užinu, ručak i večeru. S tim što večeru često preskačem ili ne jedem posle 18 sati, osim ako idem u restoran s mužem, prijateljima ili na neku proslavu. Pijem puno detoks sokova i vode i izuzetno pazim šta jedem, pa se tako trudim da šećer uopšte ne unosim – izjavila je Biljana svojevremeno za Story.

Komentari (0)
Loading