E ovo se zove TRANSFORMACIJA: Ćerka Aleka Boldvina i Kim Bejsindžer TOTALNO skratila kosu, ceo Instagram komentariše njenu promenu

Vesti 15.12.2022 11:45 0

Ćerka Kim Bejsinger i Aleka Boldvina odlučila je da u potpunosti promeni frizuru pa se ošišala skroz na kratko. Pravi bum je napravila na instagramu, a da li će se vama dopasti u novom izdanju?

E ovo se zove TRANSFORMACIJA: Ćerka Aleka Boldvina i Kim Bejsindžer TOTALNO skratila kosu, ceo Instagram komentariše njenu promenu

Printscreen/Instagram

 

Ćerka Aleka Boldvina i Kim Bejsindžer je napravila totalnu promenu.

Njeno drastično skraćivanje kose povezali su sa očevim činom. Naime, Ajrelend je pisala da je uz svog oca i da je vreme za tugovanje nakon što je FBI istraga pokazala da je Alek Boldvin povukao okidač na pištolju kojim je usmrtio snimateljku i ranio reditelja na snimanju filma "Rust" u oktobru prošle godine.

- Nemoj da mi kažeš da nešto neću uraditi jer hoću - napisala je Ajrelend Boldvin na Instagramu gde je veliki broj poznatih ličnosti, poput glumice Hilari Daf, pohvalio njenu frizuru.

Sjajno izgleda Ajrelend koja se posvetila pisanju, a kojoj transformacije izgleda nisu nimalo strane.

Kratka kosa je inače ove sezone bila veliki hit na polju lepote, a odavno je postala jedan od omiljenih načina stilizovanje kose među ženama.

Odvažno, atraktivno, upadljivo... tako se, između ostalog, komentariše ovakva ženska frizura.

BONUS VIDEO - Ispovest Velke Gelić, majke koja je sinu dala svoj bubreg

 

Komentari (0)
Loading