Stigla je nova NAJAVA za dugo očekivani film "Kuća Gučija": Lejdi Gaga u glavnoj ulozi, ističe svoju TAMNU STRANU!

Vesti 31.10.2021 12:00 0

"House of Gucci" je nesumnjivo jedan od najiščekivanijih filmova ove godine. Obožavaoci već nestrpljivo čekaju da premijerno predstave priču inspirisanu knjigom Sare G. Forden – Kuća Gučija: Senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, šarmu i pohlepi

Stigla je nova NAJAVA za dugo očekivani film "Kuća Gučija": Lejdi Gaga u glavnoj ulozi, ističe svoju TAMNU STRANU!

Tanjug/Ap

Glavne uloge tumačiće Adam Driver i Lejdi Gaga kao par Guči, videćemo i Al Paćina, Salmu Hajek, Džareda Letoa i Džeremija Ajronsa. Film reditelja Ridlija Skota detaljno opisuje ubistvo Mauricija Gučija i pad modne dinastije porodice Guči. Lejdi Gaga igra istaknutu Patriciju Ređani, Mauricijuovu bivšu suprugu, kojoj je suđeno i osuđena za organizovanje njegovog ubistva nakon što ju je ostavila zbog mlađe žene. Pre puštanja na slobodu 2016. odležala je 18 godina zatvora, gde je dobila nadimak Crna udovica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Prvi trejler fanove je već izuzetno uzbudio. Središnji deo novog, dramatičnog trejlera je Lejdi Gaga, koja prikazuje tamniju stranu njenog lika, Patricije Ređani.

U trejleru možemo videti kako Patricija ulazi u bogatu porodicu koja gradi modnu imperiju, kao i kako je muž ne prihvata ni posle venčanja. Postepeno, vidimo njenu zlokobnu transformaciju, vođenu željom za osvetom. Trejler se završava pogledom na Patriciju nakon što ju je Mauricijo napustio 1985. godine i razveli su se 1994. godine.

"House of Gucci" je prvi film Lejdi Gage iz hita Zvezda je rođena, za koji je dobila nominaciju za Oskara. Međutim , fanovi su uvereni da će Gaga imati izvesnu nominaciju za ulogu Patricije. Kako prenosi Metro , nakon odgledanog trejlera, na društvenim mrežama ne štede reči hvale o njegovom izvođenju, ali i italijanskom naglasku , što je pevačica i glumica, pravim imenom Stefani Džoan Anđelina Đermanota, uspela možda i tako dobro jer ima italijanske krvi u sebi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Kao i obično, ceo film je snimljen u Gučijevoj domovini, Italiji . Snimanje je počelo u Rimu, što je Gaga takođe dokumentovala na svom Instagramu. Kasnije se osoblje preselilo u grad Gresoni u italijanskim Alpima. 

 

Komentari (0)
Loading