Haos u kraljevskoj porodici ne jenjava: Princ Hari optužen za manipulaciju - "Princeza Dajana bi bila zgrožena"

K.Ć. Vesti 15.12.2022 20:45 0

Trejler narednih epizoda dokumentarca "Hari i Megan" i dalje izaziva kontroverze

Haos u kraljevskoj porodici ne jenjava: Princ Hari optužen za manipulaciju - "Princeza Dajana bi bila zgrožena"

EPA

Ovog puta se oglasio kraljevski stručnjak Tom Bauer. Otkrio je kako bi princeza Dajana reagovala na postupke vojvode od Saseksa.

Sledeće epizode ​​dokumentarnog filma „Hari i Megan” biće dostupne za gledanje danas. Trejler za drugi deo izazvao je buru na mreži. Sve zbog fragmenta govora princa Harija. Sudeći po rečenicama, Meganin muž jako žali za svojom porodicom.

"Dobrovoljno su lagali da zaštite mog brata. Nikada nisu bili voljni da kažu istinu da bi nas zaštitili", rekao je.

Reakcija Britanaca nije dugo čekala. Mnogi ljudi na internetu su se zalagali za to da se Saseksima oduzme titula. Sada je reč preuzeo kraljevski stručnjak Tom Bauer, koji je, prema Dejli mejlu, rekao da je „Harijevo podmuklo partnerstvo sa platformom za striming „uništilo njegovu vezu sa Vilijamom ”.

Princeza Dajana ne bi bila ponosna na svog sina?

Tom Bauer, koji je napisao mnogo knjiga o kraljevskoj porodici, sada je odlučio da progovori i otkrije kako bi se Dajana osećala kada bi saznala za Harijev i Meganin dokumentarac.

"Princeza Dajana bi bila zgrožena Harijevom nelojalnošću. Ovaj raskol je zabrinjavajući ne samo za Vilijama i kralja Čarlsa III , već i za zemlju u celini. Slika zavađene braće šteti ugledu Britanije širom sveta", otkrio je.

Pored toga, u jednoj od epizoda, Megan je otkrila da se ne oseća sigurno. Saseksi sugerišu da nisu imali adekvatnu zaštitu kao pripadnici monarhije.

"Naše obezbeđenje je povučeno – svi na svetu su znali gde smo", rekla je vojvotkinja Megan.

Tom Bauer je naglasio da ova činjenica nije u skladu sa vremenskom linijom događaja, jer je njima tek nakon izlaska iz kraljevske porodice oduzeta zaštita. Istovremeno, svoje mišljenje je odlučio da iznese još jedan kraljevski stručnjak, Ričard Ficvilijams, koji smatra da su sve kontroverzne činjenice iznete da bi „ izazvale senzaciju “ i privukle gledaoce. 

Podsetimo, u prvom delu dokumentarca, koji je objavljen 8. decembra, pokrenuto je nekoliko pitanja, među kojima su: detinjstvo princa Harija i Megan Markl, počeci njihove veze, veridba, tema rasističkih skandala, kao i Meganin medijski sukob sa ocem.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading